-
ja se na mm baš i ne mogu žalit, on se stvarno trudi pomoć i koliko god može.
Mi imamo arangement da ja ne perem suđe ako je on doma ili će uskoro doći.
problem se javi kad njega nema po cijele dane, a to je obzirom na to da je informatičar u velikoj firmi, jako često, zadnji put je frka bila u subotu kad je doma došao u pol ledan iza ponoći. jadan je pola sata stajao pred vratima jer sam ja zaključala i zaspala.
Inače, dan nam izgleda ovako: mm ov alarm mene probudi i 6, a treba mi desetak min da dođem k sebi. onda se dižem, obavim jutarnju higijenu i obučem se, izvadim djeci robu i popeglam ako je zgužvano.
skupim veš od jučer i složim novu mašinu ili raširim oprani.mm je do tad probudio klince, presvlačim J i pripremam stvari T za školu. u 7.10 krećmo. oko pol 8 ostavljamo T u školi na doručku i vozimo J u jaslice. MM me ostavi negdje u gradu oko 8, pa prije posla obavim plac ili šta već imamo zadano. radim od 9 do 17. MM radi do 16. 30, pa me skupi i idemo kod mame po klince, nekad tamo i jedemo, popijemo kavu, nekad ne. ako je lijepo vrijeme, odvedemo djecu u park, od kad je zahlailo, idemo doma i usput obavimo ako kaj treba. Doma smo uglavnom oko 19.30
Klinci se poigraju, mm i ja pretresemo dnevne događaje, a onda radim večeru njima( ja ne jedem , osim u iznimnim prilikama navečer)
pogledamo malo tv i u 21 h je vrijeme za spremanje za krevet. mm id s t leć a ja s j jer on još cica.
Svako veče , bez iznimke, zaspem s njim na kratko, a kad se probudim i uvjerim da svi spavaju, pokrčim stol, dvaput ili triput tjedno operm podove, skupim prljavu robu, otuširam se i probudim mm. ako sam budna kad on izađe iz kupaone, padne i sex, ali od 7 dana, 5 zaspem...
Vikendi su svaki različit, nema pravila.
Prije par mjeseciu i dok sam bila na porodiljnom mi je bilo puno gore jer je mm više radio prekovremeno, a ja sam do nedavno radila u smjenama, no to su neka prošla vremena.
Ono što mene dodatno umara su neke popratne obaveze i uloge koje imam u životu, ali one su u ovom slučaju OT...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma