Moj tempo je prilicno ok. Koliko to moze biti....Muz ustaje rano ujutro, odlazi na posao do navecer kada ulazi u stan, vecera, malo se eventualno poigra s djecom i sjeda za kompjuter pa nastavlja s poslom. :/
Ja ustajem oko pola sedam, oblacim sebe i djecu, nesto pojedemo, spremim Zorki hranu za skolu i izlazimo. Zorka je u skoli do cca 12, a ja u medjuvremenu odlazim u ducan, kuham, spremam, cistim sta treba ili ako nista ne treba igram se s mladjim curama. Oko pola dvanaest idemo po Zorku, nakon toga doma. Onda ja ili skuham ili zavrsim rucak, poslije toga obicno negdje idemo ili se igramo doma. Ako treba nesto obaviti, obavim. Predvecer slijedi uobicajena rutina. Oko sest vecera, poslije toga lagano spremanje za krevet, oko sedam-pola osam se uhvatimo citanja prica, do osam cure uglavnom zaspu.
Sve sto se kod nas desava jako je ovisno o mom raspolozenju i naspavanosti. Ima dana kad mi se dan cini kao pjesmica, a ima i onih kad ne mogu docekati da svih spremim na spavanac i izvalim se pred tv.Nije da me taj nas tempo ubija, najcesce uzivam, ali vec u rano popodne osjetim poprilican umor.
Vikendi su malo opusteniji. Subotom odlazimo u jutarnju kupovinu voca i povrca, malo setamo, igramo se, nesto skuhamo....uglavnom, nema bas nekog stresa.