-
Osoblje foruma
Na porodiljnom sam. Dizanje svojevoljno u 6, ako imam sreću da M. spava do 7 to mi je rijetki dio dana kad u miru popijem kavu, istuširam se i ispraznim mozak. Od 7 do 8 dižem djecu, dojenje, doručak, oblačenje, pražnjenje suđerice, punjenje vešerice (smeta kad po noći drnda). Vodim A. u vrtić, a s M. produžim u dućan ili do grada.
Oko 11-12 dođemo doma, igra, kuhanje zabavljajući nju, ako imam sreće odspava sat vremena. MM pokupi A. iz vrtića, dođu doma u 16. Ručak, šetnja ako je lijep dan, igranje, odlazak nekome, kupovina ako treba....
oko 19-19.30 kupanje i uspavljivanje M., za to vrijeme A. gleda svoj dnevni crtić, a onda i njoj večera, priča, spavanac.
Zadnjih mjesec dana M. je jako nemirna navečer do 23, pa ostanem s njom u sobi jer se budi svaki čas, a MM hendla Anu.
Da nema MM koji je doma popodne i navečer ISPALILA BIH NA ŽIVCE.
Ovako mi uopće nije loše.
Eh, da - spasila sam se otkad mi 1x tjedno dođe gospođa na 3 sata: usisavanje i pranje podova, čišćenje WC i kupaone i peglanje (peglamo samo vanjsku obleku koja se baš mora peglati). Toplo preporučam, tih 90kn tjedno spasilo nam je živaca i živaca! Ocijenila sam da i podovi i kupaone mogu izdržati ritam 1x tjedno, od malo prašine nećemo umrijeti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma