Moram Dianu cijepiti poliom i već me boli želudac. Do sada cijepljena po "poštednom" režimu, jer je imala jednom konvulzije i ima neurodermitis pa je pedica vodi kao neurorizičnu. Do sada nije imala vidljivih reakcija na niti jedno cijepivo. Dominik je imao jako alergijsku reakciju na infanrix i to na zadnje docijepljivanje jer je alergičan na konzervans u cijepivu to smo kasnije dokazali. Pedica je mislila cijepiti Di inaktiviranim pojedinačnim cijepivom polia - inače imam dosta povjerenja u nju, ali eto double check - ima li ovdje evidencije nekih problema sa tim cijepivom ?

Odgovori s citatom
Nitko ne zna koji su ti mirisi u mirisi 1 i 2 ili gdje je moje dijete moglo pojesti epoksidne smole ili 4deksi...
npr. Onda se sjetiš frendice u imunološkom koja je divna i zaposli čitav odjel ljudi koji inače rade te preparata i oni ti iskopiraju svoje letke i djelove stručnih knjiga o tim spojevima i tako dođeš do podataka o tome na što je tvoje u ovom slučaju moje dijete alergično u stvarnom životu. Dokaz više je da otkad izbjegavamo navedene alergene nismo imali oticanja ušiju i ništa više od češkanja nosa poslije vrtića. Na benzoat ili njegov neki spoj (ubij me sad nemam papir pred sobom) je konzervans za vodu u injekcijama, a on nam je na popisu. Reakcija na cijepivo : crvena guza od uboda, edem veličine guza x2,trnjenje noge,crveni osip po tijelu, bez temp. Ma klasična alergijska. Inače učestalo mokrenje do desetak puta u satu, oticanje uški, suhi kašalj, osipanje, crvenilo, svrbež. Otkad izbjegvamo naš popis- da pokucam u drvo, hvala Bogu i tetama u vrtiću koe se trude zajedno s nama - čisti .
Kaj stvarno moram te ljude izbjegavati u širokom luku, ako mi dijete nije cijepljeno protiv polia?