Ja sam se jutros dogovorila s tetom da ipak ostane na ručku, a da ću ja doći malo ranije u slučaju da opet bude burno. No bilo je dobro. Nije protestirao ni plakao, doduše nije ni jeo, ali bilo je dinstano zelje koje ne voli. Jeo je samo kruh i pio vodu. U toku boravka je ima jednu krizu, prije nego su išli van. Počeo se plakati, a kad ga je teta pitala zašto plače rekao joj je da je nervozan i da će nek se ne brine, da će ga mama utješiti kad dođe. Nije htio da ga teta tješi. No kad su izašli van sve je bilo OK. Kad sam došla po njega je bio malo cendrav i tražio je da ga utješim (čitaj zagrlim). Inače jučer nije htio doma popodne spavati, a inače je spavalica kojem treba puno sna, pa mu je to danas falilo. Vidim da je bio malo nervozan i pospan. Evo sad spava.

teta-čuvalica Ovo je baš strašno. Stvarno ti se ne isplati ići raditi kad sve zbrojiš. Što si na kraju odlučila, ostati doma?

Lutonjica super da ste uspjeli izbjeći jaslice. I Marka je do 3. godine čuvala teta-čuvalica. Nije lako sve to platiti ali na svu sreću smo si to uspjeli priuštiti. Nadam se da ćemo i Tari uspjeti naći neku tako super kakva je bila Markova teta Vesna.