Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: kada odustati od vrtića?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moj sin od 4 godine je udario dječaka u vrtiću.njegova mama ga je udarila,prijetila mu i moj sin se jako uplašio.kad sam došla kod tete na razgovor,rekla je da to nije istina.sačekala sam mamu i ona je potvrdila sve što mi je sin rekao,te je dodala da bi ga ona tukla dan noć.teta je sve čula i nije ništa rekla...a šta mislite o ovom,šta bi vi napravile u mojoj situaciji?

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj jaseirma prvotno napisa
    moj sin od 4 godine je udario dječaka u vrtiću.njegova mama ga je udarila,prijetila mu i moj sin se jako uplašio.kad sam došla kod tete na razgovor,rekla je da to nije istina.sačekala sam mamu i ona je potvrdila sve što mi je sin rekao,te je dodala da bi ga ona tukla dan noć.teta je sve čula i nije ništa rekla...a šta mislite o ovom,šta bi vi napravile u mojoj situaciji?
    Grozno! Ne znam jer gore to što je ta mama napravila ili to što teta laže. Otišla bih definitivno razgovarati s ravnateljicom vrtića.

Anita-AZ baš mi je drago da malac uživa u vrtiću :D

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

strašno
    kakva žena,terorista.

svatko od nas se osjeća povrijeđenim ,kad su naša djeca u pitanju.no oko svega se diže puno prašine.

ja bih svom malcu pokušala objasniti zašto je ta mama tako reagirala i da je I TO ružno,svakako da udaranje djece nije pristojno no još je manje lijepo kada drugi uralju na tuđu djecu.

no imali smo i mi takvu situaciju no naša frustrirana baka je za djetetom od dvije godine vikala NASILNIK!!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

danas sam ga ispisala iz vrtića.razgovarala sam s pedagogicom,ona kaže da teta nije baš psihički ok ali da je ne mogu maknit.vratit ću ga u vrtić di je bija 2 godine,privatni,sve mi je ovo bilo stresno...u stvari taj državni ima tako krasno igralište ali ništa više....

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

donjela si pravu odluku :D

no malo je roditelja kao ti.
    večina će probleme oko vrtića pripisat na djetetov račun i adaptaciju ,nema djete čime da se brani.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moje je mišljenje da djeca nikad ne plaču zaništa,tad im nešto treba i ne smije se to ignorirat.a djeca imaju savršenu intuiciju pa mi se čini da i prilagodba na vrtić ima veze s tim...oni osjete sve...moj sin nikad nije zaplakao u starom vrtiću,dapače samo je čekao kad će ići,a sad u novom...ne baš.kažem dijete osjeti.eto jedno ružno iskustvo je iza mene,ali nažalost ta loša mama ostaje a i teta koja je tolerira... :/

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jaseirma drš se. Stresno je to i teško, ali svaka čast za hrabrost i podršku svojme djetetu. Na žalost, danas se to ne podrazumijeva ...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

danas smo bili u naš steri vrtić.sve je prošlo više nego dobro...sretna sam jer je sve ispalo ok.kad sam u petak pozdravljala staru tetu rekla je da smo mi mladi vrele krvi i da svaku situaciju odmah preuveličamo.ja njoj rekla da mi odlazimo a da se nadam da mama koja tuče djecu u vrtiću i prijeti to neće dalje raditi drugoj djeci....drage moje,svi vrtići su ovakvi il onakvi ali kad je naše dijete tu nesretno-bjež!drage moje forumašice hvala na podršci,nije bilo lako....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •