Voljela bih čuti vaše mišljenje...naime danas dovedem mog trogodišnjaka u vrtić i odgajatelj čita novine dok djeca jurcaju po svuda.Jedni jedu,drugi se igraju itd.On mrtvo hladno pozdravi i napusti grupu s novinama i ode do kolegice.Ja uredno djetetu pomognem da se preobuje i pustim ga među djecu i pričekam da se pozdravim s odgajateljem ali njega nema.Za to vrijeme moje dijete želi sjesti za jedan stol doručkovati a trojica dječaka ga odgurnu sa riječima:Ti ovdije ne smiješ sjesti jer se ne znaš sam obući.Moje dijete odbačeno odlazi do jednog dječaka koji se igra na pod i sjeda s njim se igrati.Nakon 15 min odgajatelja i dalje nema.Dolazi kuharica i dijeli obrok drugoj djeci na žalost moram na posao ali me proganja viđena situacija i odbacivanje koje je moje dijete doživjelo te nazovem odgajatelja sa posla.Kada sam mu pet puta ponovila da on očito etiketira moje dijete pred drugom djecom jer se ne može u potpunosti sam presvući,pozvao se na to da ne može odgovarati za odbacivanje jer taj tren nije bio u prostoriji?????Sumnjam da bi djeca ismijavala moje dijete da on nije komentrirao i isticao da moje dijete ima problema sa odjevanjem.