Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Je li to početak kraja?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Je li to početak kraja?

Naime, već nekoliko dana neše dojenje, pogotovo večernje se pretvorilo u lickanje. Malo podoji, par gutljaja, pa se smije, pa licka, pa grize, pa se ljuti ako spustim majcu, ali nikako da doji. Po noći dojimo još dva-tri puta, isto manjim intenzitetom, jedino jutarnje maženje i nacicavanje nije promjenjeno. Preko dana nekad traži, nekad ne. Krenuli smo na adaptaciju u jaslice, ja počinjem raditi 1.10. Ili je to početak kraja ili što? Teško mi je to zamisliti.

Ili postoji mogućnost - mala - da sam trudna, pa mu se to ne sviđa??

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moguće da reagira na jaslice. Ja sam oba puta po povratku na posao doživjela štrajk, s tim da su moje curice bile manje, 7 mj. S Lindom sam ga, na sreću, prepoznala i pobijedila. Sigurna sam da je prolazna faza, a povratak na posao nipošto ne znači da je kraj tu. Vidjet ćeš da će vam podoji poslije posla otkriti potpuno novu dimenziju ljubavi i bliskosti.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pobjediti - na koji način? Može koji savjet?

Ili samo puno maženja i osluškivanja....

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Sa maženjem i osluškivanjem nemreš fulat. Nemoj se žalostiti ako i prestane dojiti sam jer je to njegova odluka. Bolje tako nego da za godinu-dvije šiziš jer te navlači 24/7, a ne možeš ga skinuti... I samo igranje sa cicama njemu puno znači i sigurno će još dugo tražiti miris i toplinu maminih grudi, čak i ako prestane. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •