Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Darujmo.net - rijesimo se sakupljaca prasine... :)

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Darujmo.net - rijesimo se sakupljaca prasine... :)

http://www.darujmo.net/

Darujmo.net darovni oglasnik je prvi oglasnik u HR ovog sasvim novog koncepta u nas u kojem jednostavno možete darovati drugima one stvari koje vama više nisu potrebne, koje vam doma samo skupljaju prašinu i zauzimaju prostor, ali su još iskoristive, valjaju i ispravne su te ih je šteta baciti jer nekom drugom mogu koristiti i razveseliti ga.

S druge strane, Darujmo.net darovni oglasnik jedanko tako svakome omogućava da si jednostavno uzme što god vidi u oglasniku. Dovoljno je samo kontaktirati vlasnika i dogovoriti se oko preuzimanja. Dakle možete uzeti bilo što što vam je potrebno ili znate da je potrebno nekom od ljudi koje poznajete.

U kasnijim planovima imamo namjeru u projekt uključiti i humanitarne organizacije kako bi stvari prosljeđivale onim ljudima u "offline svijetu" kojima su stvarno najpotrebnije. Prema tome, osim što ćete se darovanjem stvari osjećati bolje i usrećiti druge te tako učiniti i dobro djelo, time svakako pridonosite i očuvanju okoliša.

Nadam se da ćete prepoznati svrhu ovog projekta i da će vam svima skupa biti stvarno koristan.

pozdrav, živjeli Idea

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala Mukice, ovo mi je skroz korisno.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Super ideja, samo da ne bude iskoristena od strane različitih preprodavaca.

Nekad mislim da je bolje mozda prodati i za male novce, nego darovati, a onda vidis kako se to dalje preprodaje.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ne znam, kad se ja zelim necega rijesiti, onda mi je tako svejedno hoce li ta osoba to zadrzati ili prodavaati.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni nije svejedno oće li neki "privatni biznis" skupljat sve redom i onda prepodavat...
    isto kao što mi nije svejedno što se na hreliću ne može nać starinskog namještaja, jer to sve antikvarijati pokupe i prodaju za masne pare...
    a ja samo hoću stari rastureni ormarić da ga mogu popravljat i pituravat i zvati ga đuro (npr. )

ali super sajt, jako me veseli!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa ako pogledaš iz perspektive da je netko na muci jer nema, a pokušava bar neki sitniš zaraditi na preprodaji onda si opet napravila dobro djelo darujući. Nitko se neće obogatiti preprodajući staru odjeću ili mikser.

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

al ne govorim ja o nekome tko zarađuje siću, nego onome tko da bi zaradio puno, pred nosom uzme onom tko nema (a sad više ne može ni dobit besplatno)

bilo bi super da ovaj sajt izraste u domaću verziju craigslista, ali ni aukcije.hr - s preprodajom - nisu ni blizu, pa čisto sumnjam...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •