Imala i moja curica (ako misliš na kolike - svaki dan redovito, u trajanju od 3-4 sata, kretalo bi kao na on dugme oko 18 koji put 19, prestajalo kao da pritisneš off dugme negdje oko 21 ili 22, ovisno kad bi počelo). Probali smo - kontakt koža na kožu, lagano ljuljuškanje, privijanje uz mene, masiranje trbuščića, utopljavanje trbuščića, Sab Simplex kapi - nula bodova. Trebalo je samo izdržat koji put stvarno vriskove. Držali bi je, nosali, gledali TV, izmjenjivalo nas se 2 s jednom bebom, tako da ti šaljem vibrice da čim prije prođe. Pedijatrica nas je posebno upozorila da ne uzimamo ništa osim Sab Simplex kapi jer da ostalu ponudu na tržištu nema baš u malom prstu, a da puno tih proizvoda imaju analgetike, što nam nikako ne bi preporučila. Znači - oprez s tim kapima, ove Sab Simplex su stvarno relativno sigurne, ali, moje je iskustvo, da onako kad baš traje i ako su vriskovi ne pomažu - pomognu onim bebicama kad se mame manje žale. Mi smo čekali kad će treći, kad će četvrti i kad je nastavilo nismo mogli vjerovat da će ikad stat, već smo to prihvatili kao dio večernje rutine (nije bilo šanse primat goste, ići u šetnju u taj sat itd.). Nismo vjerovali pričama - ma, to će vam samo jedan dan stat. Kad smo prestali očekivat taj dan - svanuo je. Ne znam koliko ti sve ovo pomaže, ali tako je kod nas bilo. Sretno ~~~ !