-
Podrška
Zapravo se javljam samo da dam podršku da izdržite. Znam kako je grozno kad beba plače, vrišti, a vi joj ne možete pomoći. Mi smo isprobali svašta, od masaže do homeopatskih granulica, no ništa nije pomagalo. Te homeopatske granulice su navodno bezopasne ako se doziraju kako je napisano (a meni ih je preporučio homeopatski liječnik koji je prije uspješno pomagao mojoj starijoj kćeri u vezi s nečim drugim), no nakon jednog uzimanja, beba je spavala tako čvrsto da sam se preplašila, a grčeve je par sati kasnije imala kao i prije.
Na kraju, pomoglo je da ja sjednem na veliku loptu za pilates, uzmem je u naručje, pjevušim, bolje rečeno mumljam, i skakućem na lopti. Satima. Nju je to očito smirivalo, a ja sam bila s ukućanima ili, ako je noć, gledala noćni program. Nije nešto, ali kad danima bebuška plače, pa joj nađete način da je ne boli, i takvo višesatno skakutanje može vas učiniti sretnom.
U svakom slučaju, pokušajte se vi odmoriti ako je ikako moguće, u vrijeme prije nego što grčevi redovno dolaze, tako da tada kad ste bebi najpotrebnije možete smireno i sa svim živcima na okupu, pomoći bebici.
Drž'te se, cure! Traje svega par tjedana do par mjeseci.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma