ma daj, ovo mi je skroz bezveze receno.Mercedes prvotno napisa
pa sta ovde samo djeca mogu imat traume a mame ne smiju jer onda odma ne bi tribale radjat djecu? :/
iako su meni djeca nesto najljepse na ovome svijetu sto se moze dogodit, obozavam ih toliko da mi je cak i zvanje rad sa djecom (nitroglicerinskom) i slazem se sa vetrex da su izvor radosti i uljepsavaju dan i da mi je nekad tuzno vidit nestrpljenje i nepokazivanje ljubavi prema toj djeci koju smo stvorili i za koju smo odgovorni, ali mislim da je stvarno bezveze napisat ovako nesto, cak ni uz smajlica
![]()
zasto dijete moze imat traume od nasih reakcija i o tome se razglaba na sto i jednom topicu, kako pricat sa dietetom, sta mu rec, sta ne rec, kako ga obuc, ocemo mu pustit ovo, ono, da ne bi slucajno imalo kakve traume, a mama ne smije imat traume od neprospavanih noci, beskonacnih dojenja ili pravljena bocice, stalnog placa i nosanja do iznemoglosti i ko zna kakvih drugih problema, jer je odma losa mama i ne bi tribala radjat![]()
dajte ljudi, pa svak ima svoje granice i ne pase svima isto, jel mozemo o tome razgovarat bez suptilnog optuzivanja i bezveznih sugestija?![]()

) i slazem se sa vetrex da su izvor radosti i uljepsavaju dan i da mi je nekad tuzno vidit nestrpljenje i nepokazivanje ljubavi prema toj djeci koju smo stvorili i za koju smo odgovorni, ali mislim da je stvarno bezveze napisat ovako nesto, cak ni uz smajlica
Odgovori s citatom