Zato što se ja teško nosim sa bezobrazlukom, inatljivošću, oponašanjem ostalih vršnjaka (što bi značilo ponekad da se ponaša prema meni kao one prema svojim mamama, a ima slučajeva kad je to neprihvatljivo i nepravedno prema meni).... s mnoštvom obaveza s kojima se treba nositi i oko kojih treba usmjerenje, pažnju, motivaciju, volju, energiju i živce s naše i njene strane, a što često nije dovoljno da poluči rezultat... i sve nas to zajedno isfrustrira.makita prvotno napisa
Zato što se jednog jutra probudi kao najdivnije dijete na svijetu i imamo divan dan i onda se drugog dana probudi histerična i nervozna toliko da je teško preživjeti dan, a da je ne poželiš s guštom puknuti.... i odupireš se to ne učiniti.
I onda, kad voliš svoje dijete cijeli život punim srcem, posvećuješ mu se više od debele većine ljudi... a sve to zasjene njeni hormoni koji iz tebe izvlače ono najgore od tvojih vlastitih roditelja i više nisi tako sjajan, nepogrešiv, tolerantan, sretan i razuman roditelj..., shvatiš kako je lako imati malo dijete.
Evo, 1% priče... jer ne stignem više.
Ne mora tako biti svima. Tako je nama sa našom kćerkicom.
![]()

Odgovori s citatom