Citiraj makita prvotno napisa
Zašto ti je teža kasnija faza?
Zato što se ja teško nosim sa bezobrazlukom, inatljivošću, oponašanjem ostalih vršnjaka (što bi značilo ponekad da se ponaša prema meni kao one prema svojim mamama, a ima slučajeva kad je to neprihvatljivo i nepravedno prema meni).... s mnoštvom obaveza s kojima se treba nositi i oko kojih treba usmjerenje, pažnju, motivaciju, volju, energiju i živce s naše i njene strane, a što često nije dovoljno da poluči rezultat... i sve nas to zajedno isfrustrira.

Zato što se jednog jutra probudi kao najdivnije dijete na svijetu i imamo divan dan i onda se drugog dana probudi histerična i nervozna toliko da je teško preživjeti dan, a da je ne poželiš s guštom puknuti.... i odupireš se to ne učiniti.
I onda, kad voliš svoje dijete cijeli život punim srcem, posvećuješ mu se više od debele većine ljudi... a sve to zasjene njeni hormoni koji iz tebe izvlače ono najgore od tvojih vlastitih roditelja i više nisi tako sjajan, nepogrešiv, tolerantan, sretan i razuman roditelj..., shvatiš kako je lako imati malo dijete.

Evo, 1% priče... jer ne stignem više.

Ne mora tako biti svima. Tako je nama sa našom kćerkicom.