drage moje,javljam se drugi put.prvi put sam imala tisuću pitanja u vezi insiminacije i odlaska u Prag,a sada se samo javljam da kažem da sam došla iz Praga jutros,insiminirana i sa nadom da će za tri tjedna test biti pozitivan.![]()
drage moje,javljam se drugi put.prvi put sam imala tisuću pitanja u vezi insiminacije i odlaska u Prag,a sada se samo javljam da kažem da sam došla iz Praga jutros,insiminirana i sa nadom da će za tri tjedna test biti pozitivan.![]()
TAMARA27 ~~~~~~~~~~~~~ za betu!
TAMARA27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude velika :D
Od srca ti želim da bude mali![]()
![]()
sretno :D
Odti zelim ooogromnu beturinu.~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
![]()
![]()
HVALA na lipim željama!!!![]()
držim ti fige i neka beta bude visoka do planinaTAMARA27 prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu.
Sretno![]()
![]()
TAMARA27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
I SRETNO svima koji se tek spremaju otputovati!!! Ako tko ide prvi put i imate pitanja javite se,možda mogu pomoći savjetom,a nekada to puno znaći jer ja i moj muž smo bili ko padobranci na Marsu. :? prvenstveno putovanj tj.presjedanje iz vlaka u vlak( išli smo iz Splita,paZagreb,Beč i napokon Prag). i najgore engleski jezik tetama na šalteru ništa ne znači,gledaju ka da smo sa planeta Tanca-manca :shock:
Tamara 27 sretno :D :D :D želim ti veliku betu .
tamara 27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeelikkku beturinuSRETNO
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak
![]()
SRETNO TAMARA27 za tulum u stomaku~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tamara26 želim ti za tri tjedna punoS R E Ć E !
TAMARA27,
neka bude velika beta!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tamara sretno, želim ti od srca školsku tetu betu~~~~~~~~~![]()
Tamara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da vam se snovi ostvare~~~~~~~~za betu
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tamara, ~~~~~~ test možeš raditi za 2 tjedna od AIH.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Za lijepi broj!
vidim da mi šaljete i svoje dijagnoze pa se nemojte ljutiti šta vam ih ne komentiram,jer tek sam počela učiti izraze i nazive pregleda i nalaza pa mi je to sada sve velika nepoznanica.inače moj mm i ja smo se odlučili na insiminaciju donorom jer on ima kriptospermiju i nekrospermiju sa 0 spermića,a s menom je sve pet( uredna menga,papa,uzv.,brisevi,i 6 folikula odgovarajuće velićine).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visoku betu!
Zracis pozitivom i to je odlicno..jos nakon sto si napisala vasu situaciju i da je sa tobom sve 5 onda i sa mrvicom mora biti sve 5!![]()
zahvaljujemi ivi-luci koja mi je objasnila da vaše dijagnoze se same ispišu kada pošaljete post.a to je tako kada dite sa sela sidne za kompić
.
Sretno i da se javiš sa visokom betom! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde, ajde, dica sa sela su radoznala i otvorena uma, brzo nauče sve to ih zintrigiraTAMARA27 prvotno napisa
![]()
~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu