aha, zato ja padam s marsa koje sad pobogu žute knjižice.ivarica prvotno napisa
sudeći kako pojedine pedijatrice/pedijatri to puponjavaju (po vašim izjavama) nismo očito ništa propustili![]()
aha, zato ja padam s marsa koje sad pobogu žute knjižice.ivarica prvotno napisa
sudeći kako pojedine pedijatrice/pedijatri to puponjavaju (po vašim izjavama) nismo očito ništa propustili![]()
Loryblue prvotno napisa
jesi,jesi, nabavu veće torbe( to ti nije baš knjižica, format A5 debljine bilježnice sa tvrdim koricama )
Samo ono što su popunili u rodilištu,moja pedijatrica ne popunjava!Jedino u plavu knjižicu za cijepivo.
naša popunjava
naša ne popunjava, možda je jednom nešto upisala sestra, i na početku patronažna svoj dio..
i moram priznati da sam ostalo ja popunila...čisto iz želje...
naravno samo što se odnosi na kilažu i visinu...
moju knjižicu redovito na svaki pregled popunjava pedijatrica.nije mi jos jasno zašto tvoja nije popunjena dal su toliko zauzeti.to je pod obavezu
moja ped. ne popunjava
a i ono što su popunili u rodilištu je uglavnom krivo :? mislim, nisu čak ni podatke iz trudničke knjižice uspjeli točno prepisat :shock:
Ja imam za N plavu knjižicu,a za D žutu.Naša pedijatrica to redovito ispunjava i jednom i drugom.S N idem opet nagodinu,s 4 godine da ju pregledaju,cijepe i to popune.S D idući tjedan s 3 mjeseca i sigurno će popuniti.Kod nas sve kopije redovito trgaju. :D
popunjavaju, ali ne trgaju :?
možda će odjednom sve otrgnuti pa poslati.
baš ću pitati sljedeći put.
apricot prvotno napisa
onda će moj možda sve odjednom i popuniti.
moja je popunila samo na prvom pregledu. na drugom je već rekla da kaj bu ona to popunjavala, kad jedne te iste podatke ispunjava i u kartonu i kompjuteru. Ja se nisam bunila, bilo mi glupo, takva sam... A mislim iskreno - čemu knjižica ako se popunjava u kompjuter i u karton. elektronski se da izvrsno pohraniti i "share-ati" u cijeloj državi. Već vidim da je netko digo pare za "projekt" knjižice...
ali plavu (imunizacije, cijepljenja) uvijek popuni i poštambilja.
Ma da kad sam pitala pedijatricu dal ona treba popuniti izbjegavala je odgovor. Samo piše u plavu za cijepljenje. Dođe mi da sama popunim žutu, baš ću je pitati za 2 tjedna idemo dal mogu ja popuniti![]()