Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Imunitet

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Imunitet

Zanima me kako si podižete imunitet odnosno šta uzimate. Naime, u zadnje vrijeme kako oboli najmlađi odmah pokupim i ja. Prije cca 4-5 tjedana bila sam na Klavocinu i sad me opet uhvatilo grlo i strah me da mi ga dr. opet ne pripiše.

Naravno bila sam prelijena da bih otišla u ljekarnu i tražila nešto za podizanje imuniteta. U biti nisam pametna šta kupiti. Htjela bih nešto što prirodnije... a šta je to...

Stoga me zanimaju vaša iskustva .

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pedijatar je Evi prepisao Echinaceu pa ju pijemo svi jer smo i mi pokupili od nje boleštine iz vrtića.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

I kako ti se čini? Pijete ju već dugo? Svojevremeno sam ju davala starijem. Ali kako je njemu, hvala bogu, imunitet ok nisam mogla vidjeti neku razliku.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jadno sam vrijeme imala velikih problema s želudcem i probavom a mučile su me i učestale bakterijske upale na svim mogućim mjestima.
    Pomagalo mi je slijedeće:
    - redovito uzimanje LGG-a, inulina, ABC kulture i sličnih napitaka od mlijeka sa živim kulturama radi uravnoteženja crijevne flore (poželjno usvojiti kao prehrambenu naviku)
    - u težim slučajevima sam znala uzeti Ferzim (žive kulture u kapsulama - kupuju se u ljekarni bez recepta)
    - izbacila sam iz prehrane rafinirani šećer (nema keksa, kolača, čokolade i sl).
    - Colostrum + (pripravak u kapsulama) - nakon samo mjesec dana uzimanja bila sam ko nova

E sad, iz vlastitog iskustva bih rekla da se imunitet ne može podići nabrzaka već treba biti ustrajan i strpljiv.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam počela uzimati med sa propolisom i polenom za imunitet
    MM je inače osjetljiv i najmanje 3 puta zimi dobije visoku temperaturu i prehladu
    prošle godine je uzimao ovaj med i nije se nijednom prehladio

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam svoj imunitet podigla sa matičnom mliječi, pila sam mjesec dana i mogu ti reć da je genijalna stvar!Samo što je malo skupa!A inače uzimam stalno med s dodatkom propolisa i matične mliječi!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Koji su ti preparati? Nabavljaš ih u ljekarni?

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj lailah prvotno napisa
    I kako ti se čini? Pijete ju već dugo? Svojevremeno sam ju davala starijem. Ali kako je njemu, hvala bogu, imunitet ok nisam mogla vidjeti neku razliku.
    Popili smo tek jednu turu. Eva već godinu dana svakodnevno konzumira med i nikada nije pila antibiotike.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I MM i mene su satrale bolesti koje je T. donosi iz vrtića pa sad uvijek svi paralelno dižemo imunitet Esberitox N (sastav:sadržava tekući ekstrakt iz Thuja occidenalis L., herba, Echinacea purpurea Moench, radix/Echinacea pallida Nutt., radix, Baptisia tinctoria L. Vent. radix).
    Za sada djeluje i svakom je preporučujem. I za djecu i za odrasle.
    I jedna napomena, ne podižu sve ehinaceje imunitet i vrlo je malo proizvoda na tržištu koje imaju u svom sastavu one koje to čine. Progooglajte.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moja prijateljica svako jutro pije sok od cvekle pomijesan sa limunom i med.
    kazu da je jako dobro piti i maslinovo ulje sa limonom, zlica ulja + limun.

ja nekako vise volim popiti u tbl jer se grozim odvratnih okusa iako je naravno bolje prirodno, al boze moj...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni je najbolje od svega što sam do sada probala čisti c-vitamin u prahu! svako večer si skuham zeleni čaj, ohladim ga na sobnu temperaturu, i dodam unutra c vitamin u prahu! počnem ga piti u 9 mj. i cijelu zimu i proljeće! ne sjećam se kad sam zadnji puta bila bolesna!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: Imunitet

Zanima me kako si podižete imunitet odnosno šta uzimate. Naime, u zadnje vrijeme kako oboli najmlađi odmah pokupim i ja. Prije cca 4-5 tjedana bila sam na Klavocinu i sad me opet uhvatilo grlo i strah me da mi ga dr. opet ne pripiše.
    isto ovako i ja!!
    u pon mi je nika zakurila, jucer bili kod dr koja je ustanovila virozu !
    od jucer i ja imam uzasnu grlobolju, kaslje, kisem...
    i tako svaki put pokupim sve od nje usprkos vitaminu c koji uglavno redovito zimam!!
    i tako, doma i mala i ja, obje bolesne bez ikakve pomoci sa strane dok nam se tata popodne ne vrati sa posla! :/

Datum pristupanja
    May 2006

Ja sam jedno vrijeme pila pivski kvasac (kupljen u ljekarni), bogat je B vitaminima i sjećam se tog razdoblja da sam bila puna energije, lijepi kosa, koža, nokti, a kako bi baš djelovao na bolesti , da l ih može spriječit, to ipak ne znam..

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj arilu prvotno napisa
    Ja sam svoj imunitet podigla sa matičnom mliječi, pila sam mjesec dana i mogu ti reć da je genijalna stvar!Samo što je malo skupa!A inače uzimam stalno med s dodatkom propolisa i matične mliječi!
    Uz puno svježeg voća i povrča ja svako jutro pijem matičnu mlijeć a Sonja propolis za djecu u kapima sa žlićicom meda.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Citiraj Mercedes prvotno napisa
    Ja sam jedno vrijeme pila pivski kvasac (kupljen u ljekarni), bogat je B vitaminima i sjećam se tog razdoblja da sam bila puna energije, lijepi kosa, koža, nokti, a kako bi baš djelovao na bolesti , da l ih može spriječit, to ipak ne znam..
    pivski kvasac je nezgodan za ekipu koja se bori sa gljivicama, i osim toga, kao kompleks B vitamina povećava apetit.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jučer mi je pedica savjetovla da si kupim SIFP Ehinaceu. Rekla mi je i ljekarnu koja to ima, međutim kad sam došla doma išla sam kopat malo po netu i nisam ništa našla. Jel tko čuo za to?

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Upravo sam si na tržnici kupila med i cvjetni prah-pelud da napravim mješavinu za jačanje imuniteta A i prehlada me ubija tak da mi treba...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Probala sam to. Ne znam dal' je isto, neki tip radi, uglavnom nisam mogla to prožvakat. Ne ide mi. Prva žlica mi je bila ok al druga.... Jest da je zdravo i prirodno ali kad ne ide ne ide.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Pokušavam uzalud naći onaj recept koji je neka od vas napisala za to. U med se stave zrnca peluda i miješaju nekoliko dana dok se ne rastope...isto tako i onaj recept s namakanjem lanenih sjemenki u vodi i medu. Imam sad sve sastojke, a ne mogu naći recepte

kobila_suzy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer mi je pedica savjetovla da si kupim SIFP Ehinaceu. Rekla mi je i ljekarnu koja to ima, međutim kad sam došla doma išla sam kopat malo po netu i nisam ništa našla. Jel tko čuo za to?
    pogledaj na www.aromedica.hr prodajna mjesta, oni su uvoznici.

Imunal kapi su isto dobar preparat echinacee, bitno jeftiniji od sipfa.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

:D :D

Upravo sam si naručila.

Tnx!

O djelovanju vas budem obavijestila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove