Citiraj mandarinka prvotno napisa
Citiraj ninolina32 prvotno napisa
Isto kao i kod mene! Kažiprst na lijevoj ruci ponekad nemogu uopće izravnati nego stoji nekako totalno zakrivljeno a i strah me je da ga uopće pokušam izravnati jer to obično završi sa totalnim "masakrom" tog prsta koji rezultira sa ogromnom količinom krvarenja... A što se tiče češanja-čini mi se da sam magistrirala kako se što bolje počešati i obuhvatiti svaku ranu ili ti ranicu na prstima... i to češanje mi taaaako paše....
sve ovak i ja, samo kaj meni elocom nimalo nije pomogao.
svrab uspješno rješavam kremom koja se izrađuje po receptu moje dematologice,i kad se povuče 2-3 dana je mir i onda ispočetka još gore i gore.
Evo, velim, sad sam došla do faze da mi je od ispod valjda i nokte izjelo pa se grbave...
Užas.... A tek češanje s ravnalom, na oštri rub ladice sa radnog stola
U biti, skužila sam da će me češati i nanovo se ljuštiti koža dok god ima tih malih sitnih potkožnih mjehurića, kao da su morali puknuti :? A čašanje... to nije čaškanje, to ja histerično češanje koja pruža takvu ugodu i svrbi me sve dok ne raskrvarim prst.
Meni su dvije različite dermatologice dale 2 razl. kreme, jedna je čak pričala da imam psorijazu, ali to uopće ne izgleda kao psorijaza a i peče me (koliko sam upućena psorijaza ne svrbi :? )
A kad mi se obnavlja taj sloj kože tj. kad se stvara rana-ljuska, bude nekako tveda i ja sam to znala čupati i grickati
Jednostavno sam kupila na svoju ruku taj nesretni Elocom, znala sam da ne smijem mazati duže od 5 dana i stvarno se stanje popravilo a što je najvažnije, svrab se povukao, rekla bi 90%.