Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Lohije

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Lohije

Da li lohije imaju neki miris? Naime sada sam se cula s prijateljicom koja sutra ide na kiretazu zato sto joj je ostao komad posteljice, a porodila se pre 16 dana. Pitala sam je kako je pokapirala i otisla da proveri i ona mi je rekla da su joj lohije smrdile. Ja sam se porodila na carski pa mi nisu ni proveravali posle ultrazvukom, ali ja sam primetila isto od pocetka da lohije imaju neki miris, nije bas neki teski smrad, ali opet nije ni prijatan. Pomagajte molim jer pocinjem da panicim (hipohondar) . Porodila sam se inace 28.8. :/

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

slatkast miris!

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

miris za izrigat menga je parfem.....

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

imaju neki miris, ali ne mogu reći da je baš teški smrad

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

a ja kažem da je teški smrad, pogotovo kad su pri kraju

tina1975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pitala saqm patronaznu i ona kaze da ukoliko je ostla unutra posteljica lohije imaju miris kao pokvareno meso i da bi to sigurno primetila. Huh

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ma ne znam koliko to s mirisom funkcionira. Meni je ostalo fetalnih ovoja, isto zavrsila na kiretazi, a nije bilo nikakvog cudnog mirisa. Skuzila sam tako sto sam jedan dan imala temperaturu 37.5, drugi dan je prosla, ali je ispao komad neceg iz mene i pojacalo mi se krvarenje.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pitala saqm patronaznu i ona kaze da ukoliko je ostla unutra posteljica lohije imaju miris kao pokvareno meso i da bi to sigurno primetila. Huh
    To uopće nije istina. Meni je nakon drugog poroda ostao komad posteljice, lohije nisu imale nikakav čudan niti posebno neugodan miris. A imala sam i kriterij za usporedbu jer mi je to bilo drugi put.
    Ja sam pretpostavila da nešto nije o.k. jer je krvarenje u jednom trenutku gotovo potpuno prestalo da bi se ponovno vratilo jačeg intenziteta i potpuno crvene boje. Otišla sam kod svog ginekologa na UZV pregled i tada mi je ustanovio zaostali komad posteljice i/ ili plodovih ovoja i uputio me na kiretažu.
    Pretpostavljam da se neugodan miris javlja u slučaju infekcije što kod mene nije bio slučaj.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U mom slučaju također smrad teške kategorije , unatoč redovitoj njezi i pranju nakon svake male, velike nužde, a i češće. Najgore mi je bilo kada smo suprug i ja pokušali otkriti odakle smrad u dnevnoj sobi dok smo zavaljeni na ležaju uživali u našem malom suncu, a kad ono... . Zemljo otvori se . A prošlo samo tri sata od zadnjeg pranja. I ja sam pomislila da nešto nije u redu, ali puno mi je žena reklo da je to najnormalnije i ne upućuje definitivno na infekciju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •