-
Hvala na postovima,
Mene dakle isto boli to što ona nije imala neko razumno objašnjenje ili savjet nego se odmah vidjelo da joj se neda s njim zafrkavati. To mi je opet kažem nevjerovatno i mislim das su državni vrtići bolji (čast iznimkama) zato jer imaju i logopede i psihologe itd i ne bi se sigurno desilo ja vjerujem da praktički djete bude izbačeno. Djete sa TRI godine , mislim da one nisu mogle na kraj s njim to mi nikako nije jasno jednostavno im se nije dalo to je naš zaključak. Ali učinjena mi je velika šteta jer smo također zaključili da je on sve to radio na kraju jer je htio prkositi a on zna biti takav, i sad je on dobio što je tražio odnosno ne mora ići u vrtić (zadnjih dana mi je govorio da on ne bi išao u vrtić i da ne želi tete ) to je jako loš primjer za djete.
I opet ponavljam neznam što mi je gore da on nekoga tuče ili netko njega zgražam se i nad jednim i nad drugim. On jednostavno nikad nije bio u prilici napraviti s drugom djecom sve što je htio jer sam uvijek tu bio ja a sada je ostao sam to je jedna velika promjena za njega a uz to tete nisu imale autoriteta što njemu treba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma