daj reci nesto otkud ti informacija, ja nikad cula

mislis na organic acid test?

koliko sam ja polovila postoji par pristupa da se tijelo stavi u ravnotezu

kao prvo treba ustanovit stanje crijeva, poroznost, parazite, eventualno oxalate. pogledaj peptide (iz urina, za gluten i casein intolerance. kod ovog testa cesto zna odreagirat i na sojino mlijeko)

odradi metale (ja radila iz kose, great plains pise da je najpouzdanije, i mi nismo radili provokaciju kemikalijama jer sam osobno protiv i mislim da sve to zderanje tableta na neravnotezu koja posotji nemre bit dobro. uvjerena sam da su sve te kemikalije i tabletasti detoxi jos uvijek improvizacij. NAPOMENA!!! to je moje vidjenje stvari i nemoj u ludilu donositi odluke na osnovu mojih ideja

ja smatram da se detox mora obavit prirodno, prehranom, eventualno sauna, hbot i druge nekemijske postupke

postoji ti alkalijska dijeta, bazirana na kiselosti namirnica koje se pripasu nakon pregleda kiselosti crijeva i stolice. premalo znam o tome ali zvuci vrlo ok

kiselost u crijevima bi trebala srediti i scd dijeta

imas gfcf (mi smo jos uvijek na njoj, ja lose kuham, mali lose jede sam po sebi i mi jako sporo idemo van)

kod svih detoxa izlucuje se i smece ali i potrebni minerali i ostalo i moras krenuti sa suplementima

idi korak po korak, svojim tempom. dodaj nove stvari kad ti postojece postane rutina. pri tom mislim i na prehranu i na suplemente, i na radne terapije