Joj pa najbolje da se nazove "Život u dvoje". A za škakljivije teme "Ljubav, erotika, seks"
Joj pa najbolje da se nazove "Život u dvoje". A za škakljivije teme "Ljubav, erotika, seks"
Sve tri stvari se protive Rodinim načelima...Mima prvotno napisa
![]()
Ali iz istog razloga sam i došla na ideju da se otvori taj podforum. Kad se mlada cura uda i ona se nađe u neobranom grožđu. Tisuću nekih novih problema a naša okolina je strašno otvorena po tom pitanju i pravi savjeti frcaju na sve strane, moš misliti. Svi su zatvoreni i kod svih cvjetaju ruže. Zato je ovako i super. Vidiš da, kako prolazimo kroz određene faze u životu, tako dobivamo i nove probleme u braku. Jedino ako jednoroditeljski nisu formirani radi nekakvih pravnih savjeta. Ali pravni podforum postoji, tako da...anchie76 prvotno napisa
Baš me taj jednoroditeljski zaintrigirao. Zato što žene koje se nađu u nekim "neizlaznim" situacijama u braku tamo postave temu. Što nije u redu. Jer nisu samohrane mame i nisu razvedene. Ali pretpostavljaju da se jedino tamo nalaze ljudi koji su prošli najveća s..anja u braku. Što nije istina. Eh da,i takve teme najčešće završe "Hvala puno, mi smo riješili naš problem!".Tako da mislim da podforum BRAK I VEZE (ili kakogod) nebi bio višak na jednom ovakvom mjestu
Sigurno imaš već neke teme i probleme koje ćeš podjelit s nama...Trina prvotno napisa
![]()
Pa naravno. O svom braku mogla bih otvoriti desetak podpodpodforumaMoover prvotno napisa
![]()
a da se mogući novi topic zove jednostavno "U neobranom grožđu"?![]()
moj glas ide ZA otvaranje![]()
Trina prvotno napisa
![]()
može i finija varijanta "Kad zasmrdi"...inspiraciji nikad kraja...![]()
i meni se svida ideja. s dolaskom djece se puno stvari u braku mijenja, i mnogi novi problemi se javljaju, ili stari potenciraju.
Ooo, bilo je i ovakvih tema, secam se...petarpan prvotno napisa
![]()
Salu na stranu, mislim da je predlog odlican!
Odvijecali smo i dogovorili sljedece.
Ventilane vezano za brak se mogu provuci kroz KSO, a sve teme koje su mudre i iz kojih puno mozemo nauciti su vise nego dobrodosle na Izazove Roditeljstva.
Vi slobodno otvorite temu gdje mislite da ide, pa cemo mi onda vec premjestati ako bude potrebno![]()
uopće niste permisivneanchie76 prvotno napisa
![]()
a i život u dvojemama courage prvotno napisa
podforumi vjenčanja
i rastave
kakve to veze ima?petarpan prvotno napisa
ako netko nije u braku ne znači da je jednoroditelj
da bi ljudi živjeli zajedno (i odgajali djecu ako ih imaju) ne moraju biti u braku
Svako malo zaključavaju topice i s tim nam uskraćuju kreativnost i slobodu mišljenja
![]()
super. da se onda netko ne čudi zašto reagiram kad na jednoroditeljskim vidim "prevario me muž".anchie76 prvotno napisa
![]()
da li isto to misliš i za npr. posvajanje? jer nema posebnog pdf-a za biološke roditelje...Lutonjica prvotno napisa
da ne povjeruješ... :/