Draga, ima li kakvih novosti?![]()
Nadam se da je sve ok.Superman prvotno napisa
![]()
tikica, sto se dogadja? nadamo se najboljem, naravno. a ako ovaj put ne uspije, odite na stimulirani ako mozete
Nista....moja JS se uopce pocela dijeliti....u ponedjeljak po otpusno pismo. Ne znam sto da sada dalje radim, odakle da krenem i sto mi je najpametnije.....van sebe sam :shock:
Nisam te razumela Tiki,deli li se ili se prestala deliti?
Nije....toliko sam u komi da ne mogu suvislo ni recenicu napisatisamosvoja prvotno napisa
![]()
Tikice![]()
![]()
![]()
Znam kako ti je .Isplaci se,popij casu vina i u nove pobede.Pogledaj moj potpis,ja se jos uvek borim.![]()
tikice![]()
![]()
Tikice zao mi je![]()
tikica jako mi je žao, ali nedaj se; ponekad nam neki neuspješni postupak prestrašno pada (poznato mi je), drugi puta opet sve nekako lako podnesemo. Odmori malo i budi ovdje s nama da zajedno krenemo dalje...
Zao mi je, kad skupis snage kreni u nove pobjede to ti je najbolji oporavak![]()
tikice![]()
Uvjerena sam da ces ubrzo skupiti snagu za dalje a tako i doci do!
Tikica, jako mi je zaoImas pravo biti i razocarana i tužna i ljuta! Daj si vremena, otplači, vristi iz svega glasa, izbaci iz sebe sve sto te boli, al onda kreni dalje ka svome cilju.
Kada, kao sada, osjetis tako veliku bol i gorcinu, sjeti si riječi svake od nasih suborki koje su rekle i pomislile prvi puta kada su nakon brojnih pokusaja konačno rodile i primile svogau naručje. Svaka ali bas svaka je rekla: Vrijedilo je svake prolivene suze, a bilo ih je cijelo jedno more!
Draga kada budes spremna, idemo dalje!![]()
Hvala, sve to, kao i tople i utjesne rijeci svih vas me drze gore. Hvala svima i volim vas puno....dizem se ja vec iz pepela opetTayra prvotno napisa
![]()
tikice![]()
![]()
Nažalost ružne stvari dođu brzo i bez puno muke, lijepe stvari obično čekamo, a neki su sretnici pa ih često imaju.
Dobro ti kaže bebomanka, imaš ti još punoooo js, a jedna od njih će biti ona koju ćeš pamtiti cijeli život.
Glavu gore i idemo naprijed...![]()
ovo mi je tako lijepo da mogu samo potpisatiPepita prvotno napisa
![]()
tikica_69 poslije kiše sija sunce, misli samo na to kako za svakog na ovom svijetu postoji komadić sreće samo je treba naći.Draga želim ti da se što prije oporaviš, podigneš glavu i kreneš dalje u potragu za svojom srećom![]()
draga tek sad vidim, žao mi je. Odmori se,isplaći a onda hrabro dalje! Uz tebe smo![]()
![]()
Evo kakvo sam otpusno pismo dobila :/
24.09.08. (14dc) u 07:10 u lokalnoj analgeziji aspiracijom dobivena 1 oocita (granulirana. Zahvat protekao uredno.
Nakon izbacivanja prvog polarnog tjelesca ucinjen ICSI.
Osim izbacivanja drugog polarnog tjelesca nije uslijedila ocekivana dioba.
Eto.....![]()
To je rizik prirodnjaka u kasnim tridesetima :/
tikica_69 prvotno napisa
. Sve stoji, ali, ako te može utješiti, niti to nije jednoznačno linkano - evo, ja sam se počela liječiti u ranim tridesetima (od 30-te pa dijagnostika MM i ja lagano, u 32. ušla u postupke), a dobitna stanica mi je bila ispunktirana u mojoj 37.-moj.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za drugi but nek bude dobitni
![]()
tikiceovakve se stanice dešavaju i dvadesetogodišnjakinjama, a opet poneka stanica i u četrdesetima u priropdnom ciklusu može biti dobitna... :D (vidjela na svoje oči)
stoga, draga ženo, glavu gore i samo naprijed![]()
Kao članica kluba 39+ mogu se pohvaliti da sam u sva 4 prirodna IVF/ICSI imala dobru js, dobar embrij pa čak i blastocistu.
Međutim implantacije nema. I čovjek onda ne zna što je gore.