Ja bih molila sve mame da me savjetuju jer vise neznam kome se obratiti.
U kratko, moj termin za porod je trebao biti 13.09.08 ali ja jos uvijek sjedim doma. Svaki drugi dan idem na SD na pregled i svaki put drugi doktor sa drugim rijecima. Primjer neki vele da mi je termin po ultrazvuku 20.09., neki kazu da cekam jos par dana pa ako nista ne bude da ce mo dogovorit termin da mi izazovu porod.Jucer kad sam bila su mi rekli da cekam jos 10 dana. Kad pitam da mi objasne situaciju jer sam sad totalno zbunjena kazu da sam ja trudnica i da moram cekati da je to jednostavno tako. U biti nitko jos nije uzeo par min. vremena pa da je objasnijo sta sad. Sto je najgore od svega toga ja nisam jos ni otvorena. Mislim i to je jako smijesno u ponedjeljak kad sam bila mi je doktor rekao da sam otvorena za 1 prst, a jucer kad sam bila na pregledu su mi napisali da jos nista nisam otvorena. Sta sad, jesam li ili nisam?? (Mozda jedan dan jesam a drugi nisam) Bas sam citala u knjigi da ako prijedjes termin da postoji mogucnost da posteljica pocme truniti, da beba nema dovoljno kisika. Neznam drage mame sta da radim, prva mi je trudnoca malo se bojim svega toga. Dali je mozda netko imao slicnu situaciju pa da me moze posavjetovati??
P.S. Ispricavam se, s obzirom da ne zivim dugo u HR vjerovatno i moj pravopis nije sjajan, ali nadam se da ste skuzile moj problem![]()