Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: sumamed

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno sumamed

Danas je pedica D. ( 3 god i 11,5 mj .) prepisala sirup sumamed forte u dozi 3,5 ml zbog njegovih 14 kg. U ljekarni nisam obraćala pažnju te došavši kući vidim da sam dobila sirup sumamed , a ne sumamed forte te sad nisam sigurna za dozu jer koliko ja shvaćam forte je jači i uzima se u manjoj dozi , te ne znam da li mogu povećati dozu na 5 ml.Do pedice ne mogu doći jer mi ni tel. ni mob. trenutno ne rade te sam očajna jer ne znam koju dozu da dam djetetu.Ako mi netko može savjetom pomoći bila bih Vam jako zahvalna -

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nazovi ljekarnu u kojoj si ga kupila

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno sumamed

Kao što rekoh, tel. ni mob.ne rade.Valjda će proraditi tokom dana. Muči me to jer bih htjela što prije početi s terapijom. Bijesna sam ko ris na T com koji bez ikakva upozorenja valjda nešto rade s centralom pa čovjek ne možeš telefonirati kad ti je to najpotrebnije.Zar smiju to oni tako?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa to obicno naprave ako nisu placeni racuni, skroz nenajavljeno.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa pošalij mail nekoj frendici ili frendu ili mužu ili .... da nazove sa svog telefona

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno sumamed

Da, ali ovaj put to nije slučaj.Susjedima isto ne rade telefoni , a ni mobilna mreža 098.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dobro kaže maria

katajina avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Trebala bi sinu dati 7 ml da bude ista doza, u sumamedu ima 100mg/ 5ml, a u sumamedu forte 200mg/5ml aktivne supstance. Ako mu počneš davati obični bojim se da nećeš imati za 3 dana terapije. Najsigurnije bi bilo otići u ljekarnu i tražiti da pronađu recept i daju ti ono što piše!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ako želiš možeš mi poslati svoj broj telefona na pp, pa ču te nazvati da mi objasniš i nazvati ču tu ljekarnu gdje si ti kupila ili svoju gdje ja kupujem i pitati. Neznam kako bih ti drugačije pomogla...

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj, baš sam smotana, prava plavuša! 3 puta napišeš da ti telefon ne radi i ja opet.... pošalji broj! ako imaš broj od ljekarne pošalji mi pa ču nazvati i pitati

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

čuj, sorry, cappy, a sa kojeg onda kompa i kojom onda mrežom šalješ ove postove? Gle, odšetaj do ljekarne ili do pedice ili uzmi taksi i odi do njih ili zamoli susjeda da te odveze ili frendicu, mogućnosti su nebrojene.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ha ha ha...elin baš me nasmiješ, ali nemoj tako. možda cappy stvarno nemože nigdje jer joj je dijete bolesno pa da ne izlazi baš puno van... a i tko zna koliko je ta ljekarna ili pedijatrica udaljena od nje. ja sam joj ponudila kako joj mogu pomoč jer drugo zaista neznam šta bih joj savjetovala

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno sumamed

Otišla sam osobno u ljekarnu gdje su priznali pogrešku , te mi dali dodatnu bočicu sumameda da imam količinski dosta jer trebam uzimati 7 ml kao što je jedna od vas rekla.Oni kažu da je potpuno isto običan ili forte samo je razlika u količini koju treba uzeti.sutra ću još provjeriti i s pedicom.Ninolina, tebi posebno hvala na ponuđenoj pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •