-
Pokušali smo sa Sudocrem, Niveina s cinkom, Canesten, Bephanten koji zapravo najbolje sredi situaciju, ali ne do kraja i danas joj stavljam neku prirodnu od nevena s maslinovim uljem i pčelinjim voskom.
Dobila sam savjet da probam i s Daktarinom te kuzo prahom koji navodno dobro rješava crvenilo.Čitah da je nekima pomoglo i čisto maslinovo ulje.
Maris nema AD koliko znam, ali ima dosta osjeljivu kožu sklonu lišajevima, plus porculanska bijela put na mene, a s tatine strane blaga sklonost dermatitisima. Recimo dugo je na licu imala lišaj koji ni jedna krema nije micala i na kraju sam od sebe prošao. Sad ima jedna na donjoj strani bedre i isto tako ništa ne pomaže.
Znači nama je probleme samo taj procjep i dio oko čmara koji se onda u platnenim uslijed vlage proširi. Ona i dosta kaka. Recimo samo danas je 7x. Malo je muče zubići, pa je vjerojatno danas radi toga takva situacija, a inače je 2,3x obavezno.
Nekako se nadam, ako do kraja izlječimo i taj "mali" dio, onda će guza u platnenima i uz vlagu biti ok.
Hvala vama na svakom vašem savjetu.
Lutonjice, nadam se da će se tvojoj curi situacija popraviti čim prije.
I zanima me još nešto, što bolje upije i miče vlagu? Bambus ili kombinacija pamuk/konplja? Naručila sam potonje platnene jer sam mislila da su one bolje za osjetljivu guzu?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma