Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Gljivice na piškanu

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno Gljivice na piškanu

Dakle, imamo gljivice na piskanu Bebac (4mj) imao escherichiu, pio cefaleksin 5 dana, smanjio se nalaz sa 10/5 na 10/4, no ispostavilo se da je osjetljiv na njega, pa nam nefrologica u Heleni prepisala gramicin mast i sirup od brusnice. Nakon 6 dana, e. je nestala :D No rekla je neka mu svejedno svaku vecer nakon kupanja ocistim miseka kad mu se vec kozica lijeo povlaci, da ne zaraste. Ja sinoc provicem, a ono sok!! Gljivica na gljivici :O Jedva da se ista vidjelo koze, grozno. Bojim se da ga ne svrbi, uf znam kakve su to muke, a on je jos bebica..
    Jel imala koja slucaj? Neka preporuka s cim da mu mazem? Jel mu smijem to uopce cistit? Ne znam, nisam pametna..

mimi 25 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Javi se pedijatrici i prepisati ce ti kremu, mi smo bili dobili Plymicol i kroz par dana mu je proslo. Gljivice vole vlagu pa
    pazi da mu dobro posusis pelensku regiju prije nego mu stavis pelenu.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj anna_B prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle, imamo gljivice na piskanu Bebac (4mj) imao escherichiu, pio cefaleksin 5 dana, smanjio se nalaz sa 10/5 na 10/4, no ispostavilo se da je osjetljiv na njega, pa nam nefrologica u Heleni prepisala gramicin mast i sirup od brusnice. Nakon 6 dana, e. je nestala :D No rekla je neka mu svejedno svaku vecer nakon kupanja ocistim miseka kad mu se vec kozica lijeo povlaci, da ne zaraste. Ja sinoc provicem, a ono sok!! Gljivica na gljivici :O Jedva da se ista vidjelo koze, grozno. Bojim se da ga ne svrbi, uf znam kakve su to muke, a on je jos bebica..
    Jel imala koja slucaj? Neka preporuka s cim da mu mazem? Jel mu smijem to uopce cistit? Ne znam, nisam pametna..
    mozda su to samo naslage prljavstine

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj ki ki prvotno napisa Vidi poruku
    mozda su to samo naslage prljavstine
    Da i to sam pomislila. Ali cistim mu svaku vecer pa mi cudno da ima naslaga toliko odjednom a prije nista. Crvenila nema nikakvog pa mislim da mozda cak ni nisu gljivice.. Pedijatrica ne radi..

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da i to sam pomislila. Ali cistim mu svaku vecer pa mi cudno da ima naslaga toliko odjednom a prije nista. Crvenila nema nikakvog pa mislim da mozda cak ni nisu gljivice.. Pedijatrica ne radi..
    ako nije crveno onda nisu gljivice
    a čini mi se da se Plymicol može kupiti i bez recepta

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Ako redovno čistiš, onda moguće i jesu gljivice . Canesten ide bez recepta, sigurno nećeš naškoditi.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Anna-b te bijele naslage sam ja čistila tako da sam stavljala ulje (bilo koje) na blazinicu i kod kupanja mu to očistila, ide to bez problema dolje s uljem. Moj sin je isto imao bakterije u urinu i naslage su se pojavljivale povremeno, mislim da je to smegma a ne gljivice.

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Ok mame, hvala na savjetima S obzirom da ne primjecujem da mu ista smeta ili da ga svrbi, probat cemo danas sa uljem ocistiti pa ako sutra ne bude bolje namazat cu sa Plymicolom jer sam ga kupila da imam posto je sutra nedjelja.. Hvala jos jednom

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Znam da je prijateljica djevojčici zbog istog problema stavljala čajevac u kupku ili ga malo nakapala u posudu s vodom kojom bi je prala pri zamjeni pelene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •