Dakle, imamo gljivice na piskanuBebac (4mj) imao escherichiu, pio cefaleksin 5 dana, smanjio se nalaz sa 10/5 na 10/4, no ispostavilo se da je osjetljiv na njega, pa nam nefrologica u Heleni prepisala gramicin mast i sirup od brusnice. Nakon 6 dana, e. je nestala :D No rekla je neka mu svejedno svaku vecer nakon kupanja ocistim miseka kad mu se vec kozica lijeo povlaci, da ne zaraste. Ja sinoc provicem, a ono sok!! Gljivica na gljivici :O Jedva da se ista vidjelo koze, grozno. Bojim se da ga ne svrbi, uf znam kakve su to muke, a on je jos bebica..
Jel imala koja slucaj? Neka preporuka s cim da mu mazem? Jel mu smijem to uopce cistit? Ne znam, nisam pametna..

Bebac (4mj) imao escherichiu, pio cefaleksin 5 dana, smanjio se nalaz sa 10/5 na 10/4, no ispostavilo se da je osjetljiv na njega, pa nam nefrologica u Heleni prepisala gramicin mast i sirup od brusnice. Nakon 6 dana, e. je nestala :D No rekla je neka mu svejedno svaku vecer nakon kupanja ocistim miseka kad mu se vec kozica lijeo povlaci, da ne zaraste. Ja sinoc provicem, a ono sok!! Gljivica na gljivici :O Jedva da se ista vidjelo koze, grozno. Bojim se da ga ne svrbi, uf znam kakve su to muke, a on je jos bebica..
Odgovori s citatom
S obzirom da ne primjecujem da mu ista smeta ili da ga svrbi, probat cemo danas sa uljem ocistiti pa ako sutra ne bude bolje namazat cu sa Plymicolom jer sam ga kupila da imam posto je sutra nedjelja.. Hvala jos jednom