Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Mali sadomazohist....

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Mali sadomazohist....

UPOMOĆ!!!!!

Dijete mi je živčano i izvan kontrole....

Gotovo svaki dan nakon popodnevnog spavanja plače kao luda...izgubljena, živčana, baca se po podu, grize, čupa...to je demonsko urlanje...grlim je, ljubim, mazim...NIŠTA NE POMAŽE...

nakon toga budu dobri periodi pa onda opet ima neka čudna razdoblja...

Mislite li da trebam otići psihologu????

Ima li itko kakva slična iskustva pa da mi da savjet kako da ovu situaciju iskomuniciram??? Jer bez dobrog rješenja bojim se da sve ne preraste u neki akutniji problem....

Isto tako, otkada je pošla u jaslice ima neke mazohističke ispade...ako joj ne dam da me npr.počupa, sagne se i lupa glavom o pod ili zid....mislim da sam na početku nekog velikog problema koji me čini totalno LUDOM....

thalia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi to imamo.

ono, ustane na lijevu nogu. čuj, nemoj se smijati, ali kod S. je obično glad u pitanju jer je to samo nakon popodnevnog spavanja. i to obično kad se ne probudi sam od sebe, nego ga nešto zdrma.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ista situacija
    bude gladna i izvan sebe od vriske
    klopa riješi problem
    svi sretni

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dobro došla u terrible two

Ne znam kaj da ti velim osim standardne utjehe: proći će, sigurno.

Vjerojatno je i polazak u jaslice veliki stresni faktor, a tu jednostavno nema nekog lijeka nego se naoružati strpljenjem i držat svoje živce na uzdi koliko možeš kako bi pomogla i sebi i njoj

Sjećam se da je naša Leona, kad smo se preselili u novi stan, dobrih mjesec i pol bila van sebe, to je jadno dijete vrištalo i plakalo stalno.
    Ja sam već bila očajna i razgledavala koje drvo u parku ima najdeblju granu da se objesim na nju ali - prošlo je

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj vještičica prvotno napisa
    ista situacija
    klopa riješi problem
    svi sretni
    isto ovako. kad se popodne probudi zivcano place urla i ne da da mu se priblizim oko pola sata. kad ga uspijem primirit i nahranit promjena za 100%

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj kloklo prvotno napisa
    Dobro došla u terrible two

Ne znam kaj da ti velim osim standardne utjehe: proći će, sigurno.

Vjerojatno je i polazak u jaslice veliki stresni faktor, a tu jednostavno nema nekog lijeka nego se naoružati strpljenjem i držat svoje živce na uzdi koliko možeš kako bi pomogla i sebi i njoj

Sjećam se da je naša Leona, kad smo se preselili u novi stan, dobrih mjesec i pol bila van sebe, to je jadno dijete vrištalo i plakalo stalno.
    Ja sam već bila očajna i razgledavala koje drvo u parku ima najdeblju granu da se objesim na nju ali - prošlo je
    OK, sada mi je malčice lakše!!!! i ja sam često u fazama gledanja balkonske ograde da se hitim s nje.... :/

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

marko s 2 godine ..... :shock: :shock: :shock:

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bas sam i ja tila rec da nisu to one "terible two " o kojima svi pricaju.

mi jos nemamo to iskustvo ali kazu da je faza i da ce proci. drzi se!

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ista situacija
    klopa riješi problem
    svi sretni
    Kod nas je isto bilo ovako i riješili smo to uvođenjem obroka prije spavanja. Mislim, možda stvarno je i "terrible two", ali glad i umor ipak to pojačavaju.

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa
    ista situacija
    klopa riješi problem
    svi sretni
    Kod nas je isto bilo ovako i riješili smo to uvođenjem obroka prije spavanja. Mislim, možda stvarno je i "terrible two", ali glad i umor ipak to pojačavaju.
    Mislim da ipak nije glad jer bez obzira na sve, ONA PLAČE!!!!! I to samo kada sam JA doma ili u blizini..sa svakim drugim je nevjerojatno dobra... :/ :?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj abonjeko prvotno napisa
    ista situacija
    klopa riješi problem
    svi sretni
    Mislim da ipak nije glad jer bez obzira na sve, ONA PLAČE!!!!! I to samo kada sam JA doma ili u blizini..sa svakim drugim je nevjerojatno dobra... :/ :?

u biti ti mala želi reć da se odeš van provest i odmorit a ti ju ne slušaš pa vrišti . Sorry .

Ma ne brini svi mi prolazimo više manje takve situacije. Ak te baš tolko to plaši otiđi dj. psihologu. Eto za utjehu, moj stariji ima 3 g. i nekad vrišti i baca se iz petnih žila a da niti on ne zna zašto ( ok, najčešće je u pitanju glad ili umor ali ima situacija kad stvarno nemam pojma zašto vrišti ko da ide na klanje )

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

rekli bi u primorju - dođe i blagu i čoviku

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ista situacija
    klopa riješi problem
    svi sretni
    Zato što je s tobom najopuštenija i zna da j voliš naaajviše na svijetu.
    I drugi je vole, naravno, no i moje cure su pravi mali vragovi kad su samnom

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    ista situacija
    klopa riješi problem
    svi sretni
    Zato što je s tobom najopuštenija i zna da j voliš naaajviše na svijetu.
    I drugi je vole, naravno, no i moje cure su pravi mali vragovi kad su samnom
    ALI, ljudi moji...to prelazi svake granice...ne mogu se maknutu nekoliko centimetara od nje...objesi mi se za kosu i ide sa mnom na WC...plače stalno...ja ne pijem, ne jedem, ne živim....ne da mi da dišem....ne znam što ju je to stislo....možda jaslice...kako sam je ostavljala na par sati ovih prvih dva - tri tjedna..pa se užasno boji da joj ne odem....MOŽDA???? :? ALI, opet...ona nije takva samo sada...ona je takva od kada znam za nju....zaista....rekla sam...premlada sam, nisam ja još za djecu....umorna sam i izvan sebe...stvarno nisam spremna da ovo proživljavam još jednom u životu...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moja mama me je istim riječima opisivala... veli da od mene nije mogla ni na wc

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ALI, ljudi moji...to prelazi svake granice...ne mogu se maknutu nekoliko centimetara od nje...objesi mi se za kosu i ide sa mnom na WC...plače stalno...ja ne pijem, ne jedem, ne živim....ne da mi da dišem....ne znam što ju je to stislo....možda jaslice...kako sam je ostavljala na par sati ovih prvih dva - tri tjedna..pa se užasno boji da joj ne odem....MOŽDA???? :? ALI, opet...ona nije takva samo sada...ona je takva od kada znam za nju....zaista....rekla sam...premlada sam, nisam ja još za djecu....umorna sam i izvan sebe...stvarno nisam spremna da ovo proživljavam još jednom u životu...
    Da, ja vjerujem da je to zbog kretanja u jaslice. Njezin otpor i mala osveta jer si ju ti tamo ostavila. Proći će kad se navikne. Samo se smiri i polako. Znam da ti nije lako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •