Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Mozda je pitanje malo glupo,ali....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Mozda je pitanje malo glupo,ali....

Zelim prvo svima da pozelim dobar dan !!!
    I imam jedno pitanje. Ja sam trenutno 11+1 nedelja i zanima nesto u vezi "belog pranja" izvinite ako izraz nije dobar. Ustvari sta mogu da ocekujem po tom pitanju. Da li nestro treba i koliko da izlazi iz vagine u trudnoci?!
    Izvinite ako ovo moje pitanje zvuci glupo , ali posle 3 spontana i jedne vanmatericne trudnoce dosta sam uplasena!
    Veliki pozdrav i mazite stomacice!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lida čestitam

Koliko znam, mnogo trudnica, uključujući i mene, ima nekakav iscjedak...bjel, vodenkast, kremast, kako koja. Sve dok nema neugodan miris i nije popračen svrabom i nekim neugodnim osječajem, i naravno nema tragova krvi, sve je OK. To če ti potvrditi i tvoja gin sigurna sam...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala ti Roza. Za sada da kucnem u drvo sve je OK. Cisto sam htela da se informisem. Cestitam ti od srca!

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Možeš realno očekivati pojačan iscjedak, gin će ti na pregledima reći ako treba neka terapija (obično se ako je potrebno daje u drugom i trećem tromjesečju). U trudnoći si sklonija gljivicama, može krenuti pečenje i svrab, pa će biti potrebno intervenisati. Ako nemaš nikakvih neugodnih simptoma, nema razloga da se brineš. Što se tiće spontanih i sama znaš da ti je tu relevantno krvarenje, ako nema toga, ne brini.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala ti na odgovoru Strobery. Kao sto rekoh za sada je sve OK, U proslim trudnocama sam imala nesto braonkasto na pocetku tj. kada je trebala da bude sledeca mens. ali ovaj put nista znaci nista smedje ili ti braonkasto. Hvala ti jos jednom!
    Pozdrav!

sonata avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam skroz imala iscjedak, nekad toliko da sam mislila da sam se upiskila. I inace sam sklona infekcijama tako da eto, ako sam nesto pomogla, drago mi je! Nemoj panicariti

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kao i sve u trudnoći tako i to, individualno je. Možeš imati zbilja jak iscjedan, a možeš ga uopće ne imati, kao ja. Meni se pojavio nekakav iscjedak tek u dvadeset i nekom tjednu trudnoće, do tada ništa.

Uživaj u trudnoći

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lida cure su ti sve rekle, ja ti želim da sve do kraja bude u savršenom redu, da se opustiš i uživaš u svom stanju

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj sonata prvotno napisa
    Ja sam skroz imala iscjedak, nekad toliko da sam mislila da sam se upiskila. I inace sam sklona infekcijama tako da eto, ako sam nesto pomogla, drago mi je! Nemoj panicariti
    kod mene je vodenkast i bas me nervira sto ti rece i ja imam utisak da sam stalno upiskena

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam 11 točno i isto imam iscjedak malo obilniji nego obično malo mi to smeta ali bolje to nego menga
    Kad ti je termin?'

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

28 jun, ja sam 22 nedelje trudna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •