Moj se gura na sve strane. U ovoj trudnoci trbuh mi je manji, to i drugi primjecuju. Takoder ne osjetim da stuca. Jel to za zabrinut se? Sad sam 27+4tt
Moj se gura na sve strane. U ovoj trudnoci trbuh mi je manji, to i drugi primjecuju. Takoder ne osjetim da stuca. Jel to za zabrinut se? Sad sam 27+4tt
Nije za zabrinjavat se. Nisam ni ja osjetila štucanje sve donedavno, negdje 35-36 tjedan, a što drugi primjećuju pusti. Ima ih s glupim komentarima eto tek toliko da nešto kažu.
Ja sam prvi put stucanje osjetila prosli tjedan, dakle u 33tt. Nije me zabrinjavalo, samo sam se pitala kada ce, jer mi je to forica bilo osjetiti i s Pikulicom.![]()
Sjecam se stucanja u prvoj trudnoci, bilo je cesto i dugo, samo se ne sjecam kad je pocelo. A trbuh mi stvarno je manji![]()
jel vi uspijete prepoznati sta je sta?
odjednom osjetim zatezanje na jednom mjestu i naocigled ona samo izbaci kvrgu veliku, pa na drugu stranu kvrgu manju... ja pretpostavim guza, glava, noga... ugl stalno neke kvrge baca vanmoze li se nekako znati sta je koja kvrga (vi s iskustvom)?
![]()
Ja nisam nikad znala što je što, a možda i zato jer je posteljica bila sprijeda. Sad je posteljic straga, pa ćemo vidjeti. Inače, cura me bocka od 17+1.![]()
Zanima me bas primjete li i drugi ljudi kad mi skakuce i izoblicuje se stomak kad se ona migolji?
jeste vi kad to primjecivali kod drugih? Ja se nisam bas puno vidjala s trudnicama pa ne znam... ali smijesno mi je dok stojim na semaforu i sam vidim stomak kak skace ili na blagajni odjednom kvrga iskoci i mice se![]()
Mi se igramo baterijom malo...pa preeeeedivan osjecaj
kako prati svijetlo po stomaku i priblizava mu se... mm samo vice da ju ne mucim
al mislim da ju ne mucim, mjesecima se uvijek vrlo burno javlja oko 23h i vjerujem da je onda budna pa se igramo
Jel jos netko probao? Mislite da je to stvarno mucenje?![]()
Ne mislim da je mucenje, ali mozda ne bih bas svijetlila baterijom u trbuh, jednostavno jer ne mogu biti sigurns pase li to bebi, pa se zato mice ili bas suprotno.
Mi se u zadnje vrijeme igramo s malom nogicom, stalno ju gura dolje s desne strane ispod rebara i to je nesto preslatko. Jedva cekam da ljubim te malene nozice... <3
ja sam sada točno 12 tjedana, i ima već par dana da osjetim "titraje", leptiriće, mjehuriće,..
prvo sam mislila da sam luda, ali nakon dve trudnoće osjećaj je nepromašiv. malo sam istraživala, našla puno iskustava da se tako rano može osjetiti bebica, uglavnom karakteristično za drugu, treću, itd trudoću
divota
Ovo sa 12tt mislim da je rano pa i da je peta trudnoca po redu.
Meni je ovo prva trudnoća i točno znam da sam bebu počela osjećati krajem 17tt, samo u početku nisam znala jel su to stvarno pokreti ili moja crijeva, a od 19,20 tt nadalje pokreti su postali intezivniji i nije bilo dvojbe.
A sada mi je gušt navečer kad je najaktivniji podignut majicu i gledat stomak i njegove udararce pa se na stomaku vidi kad lupne, izboči se, zatitra, neki dan je i muž to vidio.
A nedavno mi je moja sestra sasvim slučajno stavila ruku na stomak i baš je tada malac lupnio 2,3 puta i osjetila je, bila je oduševljena.
Svi kažu da pred kraj manje osjete bebu, a kod mene je to baš suprotno. Evo nas u 38. tjednu i osjetim ga više nego ikada. Cak nogica gurka s desne strane i to mi je nešto najslađe na svijetu.![]()
![]()
ja sam i u prvoj t i sad evo na 38+ tjedana stalno osjećala bebu
baš su oboje aktivni
u prvoj niti pred sam porod se nije umirio kako govore
a u ovoj mi je preslatko baš to što kažeš nogica gore desno
jedino mi nije baš zabavno kad me spuca po sred sredine i ostanem bez zraka
al inače uživam u pokretima
Bok cure, nova sam na forumu i prvi put trudnica. Danas napunili18 tt,cekamo decka
Prve pokrete sam osjetila sredinom 17tt, i otada ih osjecam svaki dan predvecer, kad se umirim.
Osjecaj je fantastican![]()