Evo mene zanima šta vaša djeca jedu kada dođu doma iz vrtića u dobi od neke 2 -2, 5 godine.? Pretpostavljam da su doma iz vrtića od 16 do 18, kako tko radi . Moj Domi jede u vrtiću dobro, imaju kompletan meni kakav ja teško da bi doma sustigla, sa desertom, glavnim jelom svega i svačega,bar tete kažu da dobro jede i nije nešto lud za hranom poslije, pa mu dam obično oko 2 dukatina ili bioaktiva voćna pojede, nekada malo kruha i sira na rezanje, voća koje imamo, npr. grožđe voli ili jabuke, sve po malo, nekada i malo čokolade ili bonbona, i naravno, mlijeka oko 2,5dcl prije spavanja, uglavnom, ništa konkretno i po nekom redosljedu, nema neke prave večere. Kako ja ne vidim koliko on i što točno pojede u vrtiću, ne znam da li je to dovoljno za njega što mu ja dam poslije vrtića dovoljno, da li se on adekvatno hrani? Dam mu jesti ikada traži i kada ne traži, posložim na stol, pa neka on uzme kada hoće i što hoće.Uglavnom, ostatke od našega ručka uglavnom neće, rijetko kada.
Zanima nme to šta vi spremite svojoj djeci poslije vrtića jer on često ( jednom mjesečno) ima začep stolice, da ga kaka buba, pa mu dajem što više sokova od marelice ili kruške ili voća kruške ili grožđe, pekmez od šljiva na kruh namažem poslije vrtića, što nekada hoće jesti, nekada ne. :? :?