-
Pusenje, iskreno
Ne znam da li sam postavila topic na pravom mestu i znam da cu naici samo na osude zbog svoje iskrenosti, ali ipak rizikujem. Naime, vec sam u poodmakloj trudnoci ali nisam uspela da prestanem sa pusenjem. Nisu sada bitni razlozi, najjaci je moj karakter i nemam opravdanja, no znam sigurno da nisam jedina i da veliki broj trudnica muci isti problem ali se plase osuda pa cute. Da budem iskrena, ja zapravo i ne poznajem ni jednu zenu koja je u trudnoci prestala sa pusenjem i to je grozno, a nikakva moralna podrska. Ni jedna od njih se zbog toga ne kaje. Bebe, zapravo sada vec veca deca, su bile odlicne i nikakvih problema nisu imale. Koliko god me to tesilo sve ovo vreme, priznajem da me sada uhvatio ogroman strah i griza savesti. Ne mogu da prestanem sa brigama o tome da li ce moja beba biti u redu. Uzasan osecaj, zato i ne zelim da slusam vase osude. Samoj sebi sam dovoljna. Tesim se jedino sto sam u toku trudnoce pila ogromne kolicine vitamina c jer je on antioksidant i sprecava starenje posteljice pa je za sve ovo vreme posteljica sasvim ok, a beba po ultrazvuku idealno napreduje. Molim vas drage mame koje ste u trudnoci pusile, budite iskrene i recite mi da li je neka beba imala neke stetne posteljice zbog vaseg nemara ili je sve proslo kako treba. Ne mogu da spavam od brige, to me Bog kaznjava.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma