Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Stabilno držanje glave

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Stabilno držanje glave

Kad su vam djeca počela stabilno držati glavu kad su u položaju nošenja okrenuta prsima i trbuhom prema vama? Ono,bez da glava padne ponekad naprijed ili naglih pokreta pa da više niste morali ga pridržavati?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

meni je mala sa nepuna mjesec dana glavicu sama okretala kad je spavala na stomaku...a glavicu je pocela pravilno i cvrsto drzati sa dva mjeseca....sad ima cetiri i pol mjeseca i jako je hiperaktivna....

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Stabilno je držao glavu s navršenih mjesec dana, ali još uvijek ne može odignuti glavu od podloge kada polegnem na trbuh, ali to je neka druga priča.

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mislim da s tri, tri i pol mj, nisam mu više držala glavicu. Makar je već s mjesec dana bio dosta čvrst i dizao glavicu od podloge.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Moja ima 3,5 mjeseca i drži glavu kad ju tako nosim ali joj svejedno pridržavam glavu jer joj se još uvijek dogodi da joj ode glavica natrag ili malo klima.Mislim,drži ona glavu kad je u potrbušnom još od prije mjesec dana starosti ali za ovo kaj pitaš kad ju se drži okomito prema sebi ona još ne drži baš sigurno glavu da ju možeš samo tako nositi bez da paziš na glavu.Kad čitam da neki vaši klinci već sa mjesec su mogli kontrolirati glavu onda se pitam jel ovo ok,odnosno jel bi ona trebala bolje držat glavu!?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Bobaibeba i ja imam istu takvu situaciju-moja A je još malo i starija sad će 4mj.i isto još ne drži glavicu sto posto čvrsto.Tu i tamo kad je primim još joj se zna glavica malo klimat lijevo-desno.Al sasvim malo.Ja sam isto malo zabrinuta jer je moja starija curica puno ranije počela čvrsto držat glavicu,ali doktorica mi kaže da nema nikakvog razloga za zabrinutost,da su djeca različita.tak da joj ja vjerujem na riječ.

bobaibeba avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja nisam ništa još pitala pedijatricu a i meni se čini da je stariji ranije držao glavu bolje nego ona sada a i da druga djeca njezine dobi drže bolje od nje.Ali pedijatrica je rekla sa 2 mjeseca da je motorički ok,a sad idemo za 15 dana pa ću vidjet kaj će mi reći.Inače u potrbušnom drži glavu super,čak se odgurne nogicama i digne guzu kao da će puzati,ali se ne pomakne I drži glavu ali kao što veliš malo još klimata s njom.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

3 i pol mjeseca

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

s 2,5 mj vise nisam drzala glavicu a jos ju je prije dizao kad je bio na trbuhu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •