-
alarm za kinderbet
Frendica me zamolila da pitam znate li gdje se može kupiti onaj alarm koji se stavi u kinderbet a koji regstrira otkucaje bebina srca? Ja sam nekad davno vidjela neke reklame, čini mi se u časopisu bebe, ali tko bi se sad toga sjetio....
Priča je naime koma, baka je slučajno u sobu, a bebica je bila posve bijela, stigli su u bolnicu na vrijeme ali su ih poslali doma, kao dijete je zdravo. Kad se to drugi put dogodilo otkrili su da ima jako ubrzane otkucaje srca i sad izgleda da je ulaskom u sobu nekom providnošću spriječila smrt u kolijevci. Pušila je u trudnoći i sad puši i ne doji. Maleni je star oko mjesec i pol.
Anyway, ako netko zna gdje se može kupiti taj alarm, javite.
-
Našla u časopisu "Bebe" -zove se Babysence i registrira disanje bebe.Piše da se može nabaviti u boljim babyshopovima.Firma je NEMUS LEX d.o.o.,tel. 01-2945-071.
puno ti hvala
-
Imaju i web stranicu-www.nemus.hr i još jedan broj tel.01-245-0642
Babysense ne registrira otkucaje srca nego disanje, tj. oglašava se ako beba neko vrijeme ne diše. Mislim da se radi o 20 sekundi.
-
Inače se može kupiti u Baby Media Shopu u King Crossu i košta oko 1000-1500 Kn, zaboravila sam točno koliko.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma