Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: TOPLOMJERI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno TOPLOMJERI

Ima li netko kontaktni toplomjer DOTTORY i kako ste zadovoljni
    Sama imam braunov termoscan ali mi je malo preskup za poklon pa mi je u ljekarni preporučila i ovoga

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e bas me to zanima
    i ja sam imala onaj braunov za mjerenje u uhu, no jakov ga je siknuo u kadu

prije toga je filip razbio dva obicna, zivina

ima li smisla uopce kupovati?

vidjela sam u dm-u nekakve jeftine, kao digitalni, brzi, tocni, ima li tko iskustva?

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

taj "brz i točan" je nama svaku temperaturu sveo na 35,4.
    Nema boljega od živinog! Pa čak i kad se razbije (najmanje košta, pa ti najmanje žao)!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni je termoskan zakon
    kad mjerim nioću sasvim mi je svejedni jel ima 39,2 ili 39,6
    I tako svako pola sata
    Pa riknila bi da moram čekat živu

Nego jel ima neko tog dottoryija

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imam ja!Pa zasad sam jako zadovoljna, bitno je temperaturu izmejriti u roku ne duljem od 5 sec i rezultati su zaista tocni i dosljedni. Stalno je provjeravam sad kako joj zubici rastu, ali i kad je imala infekciju od E.coli - preoprucam!

Lea, 16.11.2004.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Imam ja!Pa zasad sam jako zadovoljna, bitno je temperaturu izmejriti u roku ne duljem od 5 sec i rezultati su zaista tocni i dosljedni. Stalno je provjeravam sad kako joj zubici rastu, ali i kad je imala infekciju od E.coli - preoprucam!

Lea, 16.11.2004.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ma cure moje, ima pravo apricot, živa zakon, elektronika ništa ne valja.

mi smo kupili sve moguće toplomjere na tržištu jer karli mjerimo temperaturu svako presvlaćenje a to znači 4-6 puta dnevno. puno ih razbili, puno ih pokvarili, puno iz bacili jer ništa ne valjaju, i vratili se mi dobroj staroj teti živici i to toplomjeru iz chicca koji košta manje nego u apoteci (16 kn u chicca, a 40 kn u apoteci) ima i kutijicu i držač za treskanje. zakon, mal, kompaktan, samo se moraš malo naviknut na čitanje skale jer je sitan. ocijena po meni -5.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Radi digitalnog toplomjera je moja frendica završila na hitnoj s djetetom. Pokazivao je temperaturu 38, a kad su došli na hitnu i izmjerili s živinim, temperatura je bila normalna. Čak i doktori preporučuju živine.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo probali nekoliko digitalnih, i to skupih - niti jedan nije bio ispod 400 kn. Rezultati su bili koma i vratili smo se živinim toplomjerima. Ne pada mi više na pamet uzeti digitalni.
    Zašto: zato što nikad nismo bili sigurni jesmo li izmjerili točnu temperaturu. A da ne spominjem da nakon nekoliko uzastopnih mjerenja (s razmakom od recimo 5 minuta) pokazuje temperaturu 39 il 40. Koma.
    Kad sam išla vratiti jedan od toplomjera u apoteku (jer je od prve pokazivo nekakvu nebuloznu temperaturu), žena u ljekarni ga je skrušeno uzela nazad i nije me ništa niti pitala. Ja sam se na to iznenadila (obično baš i ne možeš vratiti robu tek tako), pa sam je pitala jel i drugi vraćaju toplomjere, a ona mi je rekla da je to toliko uobičajeno da se više ne uzrujava.
    Živa je zakon,ne bacajte novce uzalud. AKo dijete ima temperaturu, pa ga želite provjerevati noću, uzmite si one trake za čelo - one pokažu približan raspon temperature. Pa ako ima temperaturu, ionako nešto morate poduzimati s djetetom (oblozi, čepići ili slično) pa se temperatura može izmjeriti i u guzi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kolko ljudi tolko cudi
    Meni opet digitalni zakon. Nikad ali bas nikad mi nije citao pogresno. Nikad problema nismo imali. Imam onaj digitalni Vicks(to je onaj proizvodjac sto pravi i one kreme na bazi mentola sto se mazu kod prehlada).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I u 4 u noći me se živo friga jel ima 39,5 ili 40,00

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne zamjerite
    gornji sličan post je bio u 5 mjesecu
    bar sam dosljedna

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MŽ i ja koristili smo za klince 2 digitalna za uho i oba su griješila cca 1 stupanj. Sada mjerimo običnim digitalnim i taj je prva liga, a izmjeri temperaturu za tren. U početku smo ga uspoređivali sa živinim i temperatura je bila identična, svejedno kojim smo prvo mjerili.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •