jel čitate,što,kada i u kojoj mjeri svojoj dječici? ja ponekad zaboravim kako je važno čitanje![]()
jel čitate,što,kada i u kojoj mjeri svojoj dječici? ja ponekad zaboravim kako je važno čitanje![]()
čitamo prije spavanja poslije spavanja,
kad smo u kući kad pada kiša T se sada zainteresirao za bajke
pa stalno traži da mu čitam!
stavili smo njegove knjižice na jednu nisku policu tak da su mu uvijek pri ruci pa on sam par puta dnevno uzme i dođe da mu čitam il sam lista
Njegove slikovnice su u kutiji na podu. Tako da on svaka malo donese neku slikovnicu i traži da mu je čitam.
Čitam mu barem jednom dnevno. Željela bih da razvije ljubav prema knjigama.
MM je već rekao kako će mu prvu pošteniju knjigu kupiti (kada će znati čitati) "20 000 milja pod morem" od Jules Verna(on je ljubitelj SF...
)
Isto i kod nas. Ja jako volim čitati, MM, također, tako da nam je to pod normalno...(maša) prvotno napisa
Jedva čekam kada ćemo moći posuđivati knjižice za našu djevojčicu iz knjižnice bez bojazni da ju ne podere.![]()
Sarine slikovnice su isto nadohvat ruke, donese mi ih nekoliko puta dnevno ali nevoli slušati kad čitam tekst. Onda ja izmišljam nekakvu priču uz te slike ili je ispitujem što je što.
pokušavam ga zainteresirati za čitanje, ali još ništamalo gleda sličice, ali mu je zanimljivanje trganje listova. Valjda će ga proći ta faza ... jedva čekam da mu čitam bajke ...
Nije baš da čitamo, više gledamo slike. Uglavnom se svodi na ispitivanje što je što, ili ja ubrzano pričam (nekakvu) priču dok on lista dalje. Pretpostavljam da će to jednom dovesti do pravog čitanja...
mi smo svi veliki citaci i smatramo to jako bitnim. adrianu smo poceli citat svaku vecer prije spavanja oko prvog rodjendana. jos uvijek smo na istoj knjizi (sa pet stranica), ali bilo nam je bitno da stvorimo neki ritual. stariju djec ucimo tome da su knjige "nasi prijatelji" od kojih mozemo puno toga naucit.
kad amelie nesto napravi i smatramo da mora biti kaznjena, kazemo joj da veceras prije spavanja nema price. za nju je to strasno.
moj ima 20 mjeseci i slikovnice su mu jedino zanimljiv materijal za trganje :/adonisa prvotno napisa
kćerki sam naveliko čitala kada je bila te dobi, a on još ne pokazuje interes.
on je pravi mali hahar koji je u fazi istraživanja motoričkih sposobnosti i granica.
mislim da uopće neće biti intelektualac.![]()