Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: koliko ste uspjesne u organiziranju kucanskih poslova

koryanshea avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

icyoh, vrlo precizno! vrijedi i ovdje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Icyoh, potpisujem.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo na ovom topicu vlada kvalitetno jednoumlje
    Potpisujem prethodna dva posta . Odlično rečeno.

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tri - brze ste

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Baby prvotno napisa
    i kod mene najefikasnije čiščenje znači pozvati goste... Razletim se na sve strane k´o hobotnica, i to munjevitom brzinom. Inače sam jako spora i lijena dok čistim....
    Da, ovo me baš fascinira...kojom brzinom spremim i ne smeta mi što parketi nisu obrisani i kojekakve gluposti kad npr. čistim "redovno".

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Citiraj Baby prvotno napisa
    i kod mene najefikasnije čiščenje znači pozvati goste... Razletim se na sve strane k´o hobotnica, i to munjevitom brzinom. Inače sam jako spora i lijena dok čistim....
    Da, ovo me baš fascinira...kojom brzinom spremim i ne smeta mi što parketi nisu obrisani i kojekakve gluposti kad npr. čistim "redovno".
    I ja ovako nekako...jos da mi MM ne prigovara zbog toga...

Uglavnom, ja ovako, kupaona je moja svaki treci tjedan, jedan ju odrzava sogorica a drugi MM. Tu sam odluku donjela ja jer, kako sam i njima rekla "ak tu mozete srat, pisat i prat se, onda mozete i ocistit" Zlocesta sam, znam.
    Kuhinja je vise-manje uvijek pospremljena, navecer perem sude, pometem, obrisem sve mrljice po elementima koje vidim. Generalku radim 1 mjesecno.
    Dnevnu usisavam 3 puta tjedno, isto tako i spavacu. Pod perem najcesce poslje usisavanja ali ne uvijek, isto je s brisanjem prasine.
    1 tjedno prebrisem kozni trosjed tj. sesterosjed.
    Igracke pospremam svaki dan nekoliko puta jer jaaaako boli kad bosa stanem na kockicu.
    Peglanje mi je bolna tocka, peglam sta moram, puno toga ne i tek kad mi se skupi. Lakse mi je svaku vecer malom speglat majicu i hlace za vrtic

E sad, ako mi se neki dan neda, ja nebudem, cijeli taj dan cu provest onako kako meni pase, al cu nadoknadit.

E da, jos nesto, ne kuham, svekrva mi kuha :D

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: koliko ste uspjesne u organiziranju kucanskih poslova

Citiraj fiorelo prvotno napisa
    Kako se vi organizirate a da neprovedete cjeli dan u ciscenju?
    jednostavno. odustanem od čišćenja, i dan je moj!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ja kad se nakanim, ugasim komp i djecu podmirim da mi ne smetaju (cuva ih mm) brza sam ko puska za dva sata sve je pobrisano, izbrisano, sklonjeno, slozeno i sl.
    Stan mi nije prenatrpan pa je odmah lakse. meni je najgore kad jedno pospremim i odem u drugu sopbu da tamo isto uradim, kad onu vec pospremljenu sobu djeca razrovaserila
    moji su majstori za napravit dar- mar i to po cijelom stanu

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

veš peglam kad se skupi,suđe perem poslije svakog obroka,usisavanje po potrebi(nekad svaki dan,nekad 3 dana ne) ,jednom tjedn temeljito očistim kupaonicu i wc...,prašinu nevolim brisati pa onda kad vidim da je stvarno več sve bijelo pobrišem

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Kao i u svemu i kod svakoga od nas, postoje dani kad bi cijelu kuću mogla okrenut i u svaki pa i najmanji kutak se zavući i očistiti, ali i dani kad mi se ne da ni umiti , a kamo li nešto speglati i usisati.... Ali kad bi se trebala opredjeliti za jednu mogućnost: volim li čistiti ili ne, onda svakako volim i prilično brzo i efikasno je sve to napravljeno i ostatak dana mogu uživati sa djecom.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ima jedna knjiga koja mi je prosvijetlila pamet:

Paula Jhung: Kako izbjegavati kućne poslove :D

No, da ne bude zabune - unutra je lijepo opisano da se to radi dobrom organizacijom. Nešto od toga sam i prije radila, ali knjiga je jaaako dobra. I zabavna!

Inače, to s tjednim planiranjem i organizacijom našla sam prije 20 godina u knjizi 1000 savjeta o domaćinstvu (mislim da je to Mozaik knjiga, ili još Mladinska knjiga...)
    jel imaš možda na kompu tu knjigu, ja sam našla na netu ali samo na ćirilici, što mi baš ne ide

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •