icyoh, vrlo precizno! vrijedi i ovdje![]()
Icyoh, potpisujem.![]()
Evo na ovom topicu vlada kvalitetno jednoumlje
Potpisujem prethodna dva posta . Odlično rečeno.
Da, ovo me baš fascinira...kojom brzinom spremim i ne smeta mi što parketi nisu obrisani i kojekakve gluposti kad npr. čistim "redovno".Baby prvotno napisa
I ja ovako nekako...jos da mi MM ne prigovara zbog toga...Maslačkica prvotno napisa
Uglavnom, ja ovako, kupaona je moja svaki treci tjedan, jedan ju odrzava sogorica a drugi MM. Tu sam odluku donjela ja jer, kako sam i njima rekla "ak tu mozete srat, pisat i prat se, onda mozete i ocistit" Zlocesta sam, znam.
Kuhinja je vise-manje uvijek pospremljena, navecer perem sude, pometem, obrisem sve mrljice po elementima koje vidim. Generalku radim 1 mjesecno.
Dnevnu usisavam 3 puta tjedno, isto tako i spavacu. Pod perem najcesce poslje usisavanja ali ne uvijek, isto je s brisanjem prasine.
1 tjedno prebrisem kozni trosjed tj. sesterosjed.
Igracke pospremam svaki dan nekoliko puta jer jaaaako boli kad bosa stanem na kockicu.
Peglanje mi je bolna tocka, peglam sta moram, puno toga ne i tek kad mi se skupi. Lakse mi je svaku vecer malom speglat majicu i hlace za vrtic![]()
E sad, ako mi se neki dan neda, ja nebudem, cijeli taj dan cu provest onako kako meni pase, al cu nadoknadit.
E da, jos nesto, ne kuham, svekrva mi kuha :D
jednostavno. odustanem od čišćenja, i dan je moj!fiorelo prvotno napisa
![]()
ja kad se nakanim, ugasim komp i djecu podmirim da mi ne smetaju (cuva ih mm) brza sam ko puskaza dva sata sve je pobrisano, izbrisano, sklonjeno, slozeno i sl.
Stan mi nije prenatrpan pa je odmah lakse. meni je najgore kad jedno pospremim i odem u drugu sopbu da tamo isto uradim, kad onu vec pospremljenu sobu djeca razrovaserila![]()
moji su majstori za napravit dar- mar i to po cijelom stanu![]()
veš peglam kad se skupi,suđe perem poslije svakog obroka,usisavanje po potrebi(nekad svaki dan,nekad 3 dana ne) ,jednom tjedn temeljito očistim kupaonicu i wc...,prašinu nevolim brisatipa onda kad vidim da je stvarno več sve bijelo pobrišem
![]()
Kao i u svemu i kod svakoga od nas, postoje dani kad bi cijelu kuću mogla okrenut i u svaki pa i najmanji kutak se zavući i očistiti, ali i dani kad mi se ne da ni umiti, a kamo li nešto speglati i usisati.... Ali kad bi se trebala opredjeliti za jednu mogućnost: volim li čistiti ili ne, onda svakako volim i prilično brzo i efikasno je sve to napravljeno i ostatak dana mogu uživati sa djecom.