-
Forumašice iz Ličko-senjske županije
Zanima me koliko ima mama iz naše županije pa javite se da se i mi udružimo. Gdje ste Ličanke :D
-
Draga Ladasa, vjerovatno i sama znaš kakvi su ljudi koji žive u našoj županiji po pitanju bilo kakve aktivacije, pa tako i priključivanja Rodi. Ja sam ti iz Gs i znam masu ljudi koji imaju isti problem kao i ja (neplodnost) i koji se s tim bore puno duže od mene, ali ili samo čitaju po forumu ili su registrirani ali ne žele napisati od kud su.
Znalo se čak dešavati da se sretnemo u klinici i da se one izvleče da su su pratnji rođakinje. Žalosno, ali istinito.
Lijep pozdrav!!!!!!!!!11
-
Draga tinky tonky;
Dobro došla na rodin forum. Žao mi je što se i ti boriš sa oplodnjom i potpuno te razumijem te podržavam. Upoznata sam sa situacijom u našoj županiji pa kada bi se udružili na primjer volontiranjem možda bismo mogli i nešto postići u ovdje. Inače ja sam rodom iz Koprivnice a živim na Plitvicama i upoznala sam puno mama u našoj županiji koje imaju poteškoća sa dojenjem, oplodnjom, i puno ostalih problema i nedoumica a dobivaju malo informacija od svojih pedijatara koji puno puta i nemaju vremena odgovarati na sva pitanja o djeci zbog pretrpanosti poslom. Djece u Lici ima zaista puno. Dobro bi svima došla edukacija ili informacija na primjer putem letaka. Ako si voljna ima link za volontiranje ili se tu javi jer tete rode osoblje foruma čita naše postove i spremni su priskočiti i odgovoriti o svemu što nas zanima.
Pozdrav od nas
-
-
Samo naprijed, cure!
Ako treba pomoć, tu sam.
Sljedeći put kad dođem na Plitvice, nosim letke sa sobom.
-
Matilda jel kako moguće da mi pošalješ letke poštom, Plitvice mi nikako nisu usput u mom djelokrugu, od kad imamo autoput i zaboravim da se i tim putem može u Zg.
Ako ima i ako je moguće ja bi i letke o MPO, izgleda da se u ovom gradu svi boje politike pa se ne žele zamjeriti "dragom"
nam ministru
-
Matilda i ja se bilježim za letke i to o svim temama. Najviše nam treba letaka o dojenju i Autosjedalicama jer dosta mama pita o dojenju a kratko doje a o AS da i ne spominjem puno ljudi voze djecu izvan AS (znači djeca nisu vezana),a u automobilu, ovdje bar gdje ja živim vidjeh to svojim očima. Hvala
-
-
Da se javimo da smo tu
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma