daklem, jos prije jedno 8 mjeseci je j. poceo govoriti o ani iz jaslica (zove se ena, ali nema veze, on ju zove ana). bilo nam je drago jer je bila prvo dijete iz jaslica koje je uopce spominjao. onda mi je poceo pokazivati anu kad bih dosla po njega, ili mi donositi da vidim njene cipelei sl, ili bi doma 'pricao' i oponasao sto je ana taj dan radila u vrticu (on je tada imao 21 mjesec, ona 17 mjeseci). sve do sad kad je nasao muske frendove, nikad nije spomenuo nikog drugog iz grupe. samo ana, ana...
nakon 9 mjeseci, ta ljubav i dalje traje. i bome je postala fizickavec i ranije je on volio davati puse curama
ali ovo neki dan me oborilo s nogu. dodjem po njega u vrtic i dotrci ona do njega. i pocnu se zvaljakat :shock: ono, palo je nekoliko pravih pusa usta u usta, ne mogu se razdvojiti! iduci dan dodjem opet po njega, ona skuzi da on odlazi, dotrci do njega i utisne mu pusu u usta. 8)
teti to nije bas simpaticno zbog sline i virusa, ja ne znam da li da dijelim njenu zabrinutost ili da umirem od smijeha![]()
kad su pocele vase jaslicke ljubavi? ima li ih vise ili je moj ipak poseban slucaj zavodnika? 8)![]()