Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Jasličke ljubavi

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Jasličke ljubavi

daklem, jos prije jedno 8 mjeseci je j. poceo govoriti o ani iz jaslica (zove se ena, ali nema veze, on ju zove ana). bilo nam je drago jer je bila prvo dijete iz jaslica koje je uopce spominjao. onda mi je poceo pokazivati anu kad bih dosla po njega, ili mi donositi da vidim njene cipele i sl, ili bi doma 'pricao' i oponasao sto je ana taj dan radila u vrticu (on je tada imao 21 mjesec, ona 17 mjeseci). sve do sad kad je nasao muske frendove, nikad nije spomenuo nikog drugog iz grupe. samo ana, ana...

nakon 9 mjeseci, ta ljubav i dalje traje. i bome je postala fizicka vec i ranije je on volio davati puse curama ali ovo neki dan me oborilo s nogu. dodjem po njega u vrtic i dotrci ona do njega. i pocnu se zvaljakat :shock: ono, palo je nekoliko pravih pusa usta u usta, ne mogu se razdvojiti! iduci dan dodjem opet po njega, ona skuzi da on odlazi, dotrci do njega i utisne mu pusu u usta. 8)

teti to nije bas simpaticno zbog sline i virusa, ja ne znam da li da dijelim njenu zabrinutost ili da umirem od smijeha

kad su pocele vase jaslicke ljubavi? ima li ih vise ili je moj ipak poseban slucaj zavodnika? 8)

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Jednom je jedan dečkić, nažalost neznam koji, ozbiljnim glasom rekao M da je Lola njegova, a ona stalno priča o Mihi "moj Miha mene čuva, on ti mene zagrli, znaš, onda se ne bojim", što se ljubljenja tiče na opisani način se ljubi sa djevojčicom

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara eto u svojih 5 godina nikad nije bila zaljubljena, i uopce ju tako nesto ne zanima. ma ni blizu tome nije. kad ju netko pita ima li decka pogleda ga s totalnim čuđenjem.
    s druge strane, njena najbolja frendica ima dečka vec 2 godine i fakat je to velika ljubav.
    ja sam isto sve 3 godine vrtica imala jednog te istog decka, obozavali smo se, ma bili smo bas legendarni, svi se toga sjecaju.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kopiram što sam danas napisala na jednoj drugoj temi:

Moja djevojčica ima dečka

Bila je nešto bolesna i ja sam s mlađom otišla popodne do Konzuma i srela njenog, jelte, dečka.

"Gdje je ona?
    Šta je boli?
    Kad će doći?"

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moji nisu zaljubljivi. Frida je nešto kratko flertovala sa Nikolom u vrtiću ali nije se razvilo u nešto ozbiljnije.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Andrej se od početka više igrao s curicama (još kod tete čuvalice, a i sad u vrtiću).
    Ljetos je tvrdio da je "zaljubljen" u H., ali zapravo se s njom igrao samo u parkiću kad bi se sreli (i to su se igrali kao da su muž i žena koji skupa idu na plac i poslije kuhaju ručak ). U vrtiću se uopće ne igraju zajedno. Ali zato za jednu drugu djevojčicu tvrdi da mu je "najdraža prijateljica" (i fakat, tete mi kažu da su njih dvoje nerazdvojni - ali onako, kao frendovi u igri, ne kao zaljubljeni par).
    S tim da, otkako je u mješovitoj grupi, češće spominje starije djevojčice (5 godina i starije) - valjda mu imponiraju njihovi štosevi, priče, zafrkavanja...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

moj je bigamist ,veli da ima dvije cure

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prve tri godine nisu isli zajedno u grupu, ali su bili kvartovski prijatelji i jako su se dobro slagali, a onda su se nasli u istoj grupi

prosle godine su meni i frendici iz kvarta objavili da su oni cura i decko

nakon nekog vremena joj je on rekao da je za vikend upoznao jednu curicu koja mu se isto sviđa i da ne zna sto da napravi, ona (moja kcer ) mu je rekla, oženi me sad 8)

uglavnom jos su sluzbeno cura i dečko 8)

u vrticu su vise u musko zenskim grupama, ali van vrtica imaju odnos koji svima zapne za oko
    znaju jedan drugog zagrliti dok razgovaraju, moja curka ga dok recimo gledaju slikovnice zna poljubiti u obraz ili on nju
    on se brine da li ce ona ipak izdrazati popravak zuba i tak hrpa malih slatkih sitnica

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

moja vec planira svadbu sa matejem iz grupe i kad prodjemo kraj salona vjencanica, pokazuje mi koju ce ona nositi!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Krenulo je od jaslica i još uvijek traje (A. ima 8 godina). Malo ranije je krenula u jaslice od F. pa ga je tješila prilikom privikavanja (F.baka nam je pričala). Inače sam ja s F.mamom osnovnoškolska frendica pa pa smo se i družili dok su bili mali. Izajave za Valentinovo su im uvijek bile "da će se njih dvoje oženiti i imati dvoje djece". A. je krenula sa 6,5 godina u školu.a F. je ostao u vrtiću i te godine za Valentinovo opet izjavio "da će mu A. biti žena, da će kupiti stan jer A. već ide u školu pa može dignuti kredit, a on će na jesen"
    Sad nam klinci idu u različite škole i živimo u različitim kvartovima, ali i dalje tvrde da su cura i dečko. Niti jedan rođkas nije prošao a da jedan drugog nisu pozvali. Inače i ja i F. mama imamo drugo dvoje djece vršnjaka koji su zajedno krenuli u jaslice, ali nema ni približno te spike kao ovo dvoje strarijih. Vidjet ćemo dokle će biti tako....

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa
    Ljetos je tvrdio da je "zaljubljen" u H., ali zapravo se s njom igrao samo u parkiću kad bi se sreli (i to su se igrali kao da su muž i žena koji skupa idu na plac i poslije kuhaju ručak ).

Citiraj maria71 prvotno napisa
    moj je bigamist ,veli da ima dvije cure
    o da, i moj za po vrticu je ana, a inace je kcerka od prijatelja, starija 2 mjeseca od njega. najbolje mi je bilo kad su se zajedno igrali, i sjedne on na bicikl, pomakne se malo naprijed da ima mjesta na sicu, okrene se prema njoj, potapse sjedalo iza sebe i kaze joj ozbiljnim glasom: dodji! tu! sjesti!

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sejm hijr
    Prvo je prošlo proljeće, u doba kad zemlja cvijeta i svijet je veseo i romantičan, pa je valjda i njega puknulo, tihim glasom jedne večeri rekao: mama, Luka voji culicu....
    "Culica" se zove Pepa....Pepa da Luki pusu, Luka da Pepi pusu...i sve redom..
    Znam kaj je mala radila svaki dan u jaslicama jer me mali informira jel jela, spavala,bila zločesta,šarala po zidu...
    Onda se u priču i u srce umješala još jedna malecka....I Luka se ne može odlučiti...Voli obje...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Naš N za koji dan ima 7 i već 6 godina ima istu curu :shock: a sa tri je izjavio da će joj samo ON kupovati cipele
    P se ljetos zaljubio u Anju, prva prava morska ljubav, samo što on ima skoro 2.5, a ona 9.5 godina.
    I svako malo kaže vojim Anju, jepa je 8)
    Na plaži bi sjeo samo kod nje i bio ko zalijepljen...
    Pusa nema ne ljubi on nikog, čak ni mamu..

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ali je zato Felixin j. jučer na Bundeku varao enu s mojom Lanom

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vidis ti tu generaciju 2006
    samo da se ljubi i drzi za rukice...

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

moj T nema curu i nije zaljubljiv, on je kroz čitavo vrtićarenje imao naj prijateljicu (inače dijete jedne forumašice kojoj šaljemo ) koja ga je tješila dok je plakao kad su bili mali, a kasnije su bili nerazdvojmi

J. zato ima dve cure i na smjene ih spominje, ali u zadnje vrijeme više priča o frendovima nego o curama....

melange avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: Jasličke ljubavi

Citiraj Felix prvotno napisa
    onda mi je poceo pokazivati anu kad bih dosla po njega, ili mi donositi da vidim njene cipele

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj je na tatu - sve su mu cure lijepe.
    Ljubav u jaslicama je planula čim je krenuo, sa nepune dvije godine. Iako ga nije bilo par mjeseci, jer je bio bolestan, nisu zaboravili jedan drugoga.
    Kad se konačno vratio u jaslice, dobio je pusu u "ćubicu".
    Kad mi priča šta su radili u vrtiću, svaka druga je "moja Kajaja (Klara) ovo, moja Kajaja ono...".

Ljubav je bila upitna samo jedno kratko vrijeme. Svoju lutku Fifi je nazvao Lucija.
    - Jel u vrtiću ima neka curica koja se zove Lucija?
    - Da.
    - Kaj ti se ona sviđa?
    - Da.
    - Pa šta više ne voliš Klaru?Kaj ti ona više nije cura?
    malo je razmišljao....
    - A može obadije?

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo da prijavim i nasu ljubav....vec danima slusam o Diegu...Diego sim, Diego tam...pa glumi da ga zove na telefon da dodje, pa se u vrticu s njime igra, pa prica, pa je pala jer ju je gurnuo pa joj je pomogao da se digne i tjesio, pa, bez obzra sto je za valentinovo rekla da voli Jana, Diego se danima spominje za sve sto je vezano za vrtic.
    Diego se veseli kad dodjem, uvijek me pozdravi.
    danas mi je rekla da je Diegu dala pusu

Diego ima rodinu majicu "Ne! Po guzi" pa ako ga mama pronalazi u ovome....

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ajme, Leonizam, ako mu je mama na Rodi, onda biste već mogle i brak ugovoriti!

Preslatki su mi svi ovi vaši golupčići!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    hm...u to doba su se i Felixin J. i moja L. u kvartovskom parku grlili. imam i fotke za dokaz 8)

Svimbalo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Molim?
    Na Bundeku?
    A gdje sam ja bila za to vrijeme?!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Prošli tjedan kod nas organizirali vjenčanje dvoje vrlo zaljubljenih četverogodišnjaka i to na roditeljsku inicijativu. Imali su tortu, prstenje, slikanje, kumove, dobili su vjenčani list, kad je teta pitala dal netko ima nešto protiv, javila se moja Dora i rekla da im fali igračka srce i da se ne mogu vjenčat bez toga

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    Citiraj branka1 prvotno napisa
    hm...u to doba su se i Felixin J. i moja L. u kvartovskom parku grlili. imam i fotke za dokaz 8)

Napad je uvijek bio najbolja obrana

Moja L se udala neki dan u vrtiću.
    Idući tjedan nosi veo u vrtić

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

hahahahha Anci L. je kraljca!!

al iskreno, malo me plase ta vjencanja cetverogodisnjaka, ipak imamo kceri....

u svakom slucaju

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

uf...ide ispravak netocnog navoda- Dominik ima majicu Ne! Po guzi zamjenila sam ga sa Diegom.
    a to je zato sto jedino o njima prica...

no danas je Gogo, nindja kornjaca, i "samo Gogica volim", da ju ctiram

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj meni su vaši klinci
    Ne mogu dočekati.

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vjencanja u vrticu :shock: covjece!

leonisa, pokazat ces mi tog diega...

nda, ljubav je pukla taman u doba kad sam pisala o njoj. dakle trajalo je 7 mjeseci. sad anu vise ni ne primjecuje... ali ima dva najbolja frenda s kojima se ljubi i grli kaze mm da cemo morati ipak napravit jos jednog sina, ne bi li nastavili lozu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •