-
apsces na dojci
Prvo da kažem da sam rodila prije 3,5 godine i na lijevoj dojci (malo pored bradavice) mi se pojavio neki gnojni čir koji nije bio pozitivan ni na kakvu bakteriju ali nisam mogla sinu dati da sisa iz te dojke jer mi je to bilo odvratno. To se povuklo i evo sada nakon toliko vremena ponovno se pojavilo ali čini mi se malo dublje.
Naime, nalazi se točno ispod bradavice i svaki mjesec pred menstruaciju to nabubri da imam osjećaj da će mi cijela dojka eksplodirati. Kaže doktor, pije antibiotike i tako ja već par mjeseci svaki puta po deset dana na antibioticima Napravila sam ultrazvuk kažu cista, bila sam na kirurgiji kažu nije cista nego apsces ali da opet popijem turu antibiotika pa ćemo vidjeti.
Probala sam bez antibiotika misleći da će to nestati samo od sebe ali sam se jedno jutro probudila i svaki zglob na tijelu me užasno bolio pa su mi rekli da mi je to od te uplale.
Jako me strah neke operacije ili čak tiskanje tog gnojnog čira pa me zanima da li je netko imao nešto tako.
Usput, onaj kirurg mi je toliko stisnuo bradavicu da mi je odmah iscurilo nešto gnojno i žutozeleno.
Pomoć molim............
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma