-
dugo dojenje - kad vam je bilo najteze?
pitam mame koje su dojile dijete najmanje 2 i pol, 3 godine
ja sam vec neko vrijeme uvjerena da postoji taj jedan period kad je fakat najteze i htjela bih o tome malo pisati za predavanje za RMK o dugom dojenju
pa bih htjela cuti vasa razmisljanja, tj. iskustva 
kada je bilo najteze (osim prvih mjesec dana, to nije tema sad)
i sto je bilo najteze, vasa osobna losa iskustva
i je li to proslost ili se jos uvijek mucite
ja sam dojila davno, pa ne mogu tocno odrediti period, ali mislim da je izmedju godinu i pol i dvije bilo fakat tesko. pocela raditi, dojila jako puno po noci i kraljeznica me boooooljela... podocnjaci, po danu premorena..
uz to mi je bilo jako nelagodno negdje prije 2 godine jer sam mislila da moramo prestati. bilo mi je neugodno dojiti tako veliko dijete vani, a ona je bila premala i nismo se mogle dogovoriti da vani ne vice "cicu, cicu!!!". tad sam tek dosla u rodu i tek spoznavala da se smije dojiti i nakon 2 godine.
ali jos uvijek je bilo puno vise lijepih trenutaka, ona je jako voljela dojiti, a i ja sam zapravo uzivala (po danu da, po noci ne
)
onda je mislim negdje s 2 i pol godine zapravo to sve lose prestalo. kad sam se ja opustila da smijem dojiti koliko nam se hoce, i kad je ona prorijedila dojenje, bilo nam je tako lijepo da sam prestala razmisljati o kraju. dojila je do 4 i pol.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma