Citiraj NIVES RR prvotno napisa
Mogu samo reći, obzirom da sam dva puta bila u tom "famoznom " vijeću, to vam je samo jedan večernji termin gdje se neki roditelji mogu malo porazgovarati (jer se nisu vidjeli duže vrijeme-mada su susjedi), a da bi nešto roditelji i predložili to vam samo ostaje u nekakvom zapisniku (tko to vodi, još nisam uspjela skužiti). Ili kako bi se reklo "mrtvo slovo na papiru". No, umjesto da ste doma sa svojom djecom i mužem ili suprugom, lijepo dođete tamo, odsjedite 1-2 sata, uredno odslušate sve "Njihove" vrline i postignuća za uspješan rad tijekom prošle i naravno ove godine... Pitaju vas, naravno što vi imate za reći ili predložiti... vi lijepo počnete postavljati konkretna pitanja.. ali ne, ovo nije mjesto za konkretna pitanja. Lijepo vas upute na vaše učiteljice ili profesore koji su u nadležnosti za pojedina područja. I opet ništa. To je samo, "mazanje očiju" nas roditelja kako bi ispalo da i mi u nečemu sudjelujemo i možemo odlućivati. Malo morgen. Lijepo vi svi domeka i sa svojom obitelji u slastičarnu ili u laganu šetnjicu, a njihove probleme i ovako i onako nemožete (a niti oni sami) riješiti. Ugodano druženje ili ugodna šetnja.
P.s. bolje je za živce i zdravlje.
S ovakvim stavom i škole i roditelja ne dolazi se daleko. I ja sam u startu samo slušala, ali nije mi trebalo dugo da se uključim. Sa zadovoljstvom i rezultatima.