Trebala bih deku,vekicine 2x2,nista posebno i specijalno,treba mi za sobu za goste,a nemam pojma gdje da trazim.
Gledala sam u Kiki al sve su preko 500kn to mi je previse za gostinjsku sobu, :/
Ako netko zna nek me please uputi.
Thnx,![]()
Trebala bih deku,vekicine 2x2,nista posebno i specijalno,treba mi za sobu za goste,a nemam pojma gdje da trazim.
Gledala sam u Kiki al sve su preko 500kn to mi je previse za gostinjsku sobu, :/
Ako netko zna nek me please uputi.
Thnx,![]()
Pa sad.. zavisi koliko kvalitetnu želiš. Ima u Plodinama onako ok deka za takvu upotrebu i košta nešto manje od 200kn.
Mislim da se i u Metrou, Getrou i tim takvim većim centrima može naći.
A sad ak hočeš neki dućan baš sa dekama sumnjam da će biti povoljnije od ove kaj si navela.
Ne trazim nist posebno,normalnu deku,velicine 2x2 i da je za zimu,![]()
Treba mi za ovaj tjedan,tak da je poprilicno hitno a ne stignem obilazit sve duckas,pa ako netko zna konkretno gdje da trazim![]()
imas u Nami skroz ok deke i te velike i manje za djecje krevete.kvalitetne su i sto je meni najbitnije-ne mucaju se.hrvatske su,sad nisam 100% sigurna,mislim da se rade negdje u slavoniji.pogledam ti poslije na etiketi,ako hoces.
odi na žitnjak tamo di je onaj stanić promet pored njih u toj trgovini imaju dućan s posteljinom, dekama i ručnicima. jako su kvalitetni a nisu skupi. ja imam sve deke i ručnike od njih i peri deri..
vuteks-feniks Vinkovci,pise na mojoj iz Name.
ako baš nisi zapela za deku, u intersparu imaš akciju sa odličnim poplunima, 129 kuna. dimenzije 140x200
izvana 100% pamuk, odlični, lagani i topli.
smiju se i otkuhavati (što je meni jako važno).
sad će magriz reći da sam bezobrazna jer ti tražiš deku, a ja ti pišem o poplunima, ali meni osobno se deke gade: nema šanse da spavam u hotelu koji ima deke na krevetima. stalno razmišljam na čiju dlačicu mogu naletjeti u tkanju.
poplun je poplun: "obučeš" ga u navlaku i "bogteveselio".
apricot prvotno napisa
![]()
A ako si se baš zakačila za deke, meni su super one koje se mogu prati na 60 stupnjeva, imaš ih isto u npr. Intersparu, ali su meni u Emmezzeti iliti u Zg. u Mercatoneu baš lijepih boja. A i cijene su im prihvatljive.
A ako hoćeš poplune i možeš ih nekako dobaviti iz Iz Ikee, imaš ih 200x200 za cca. 25 kn. Ja kupila nama za viksu, ali eto ostali nam neki i kući pa je sad takav jedan na bračnom krevetu. Topli su i stvarno samo presvučeš navlaku - meni najprihvatljivije kad spavam u tuđem krevetu.
Ma nisam ja zapela za deku vec moja mama,![]()
Ona je zimogrozna,njoj je samo poplun malo,uvijek joj trba i deka prek njega, :/
A inace i ja mrzim deke i jako sam gadljiva,i slazem se sa apricot 100%.
Ali eto,nismoi svi isti,dosta ljudi voli deke,pa reko da kupim jednu i nek se nedje.