Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Ljigavci u frižideru

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Ljigavci u frižideru

E sad.. danas sam krenula čistit frižider i na moje neugodno iznenađenje našla sam nekaj tak jako odvratno u njemu da je to strašno!!
    Znate ona neka rupica na dnu friždera (btw čemu služi) bila je u nekakvoj ljigi koja se odvratno razvlači došlo mi je da povračam! Fuj kakva je to rupica, kak se to čisti?!! UPOMOOOOOĆ!!!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja mislim da je to rupica i koju se treba slijevati voda a ja sam to čistila sa štapićem za uši

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni se desilo isto. Ali nakon što sam mislila d ami je riknuo frižider jer mi je bilo stalno vode na dnu. I onda meni mama objašnjava - znaš,ona rupica di ti ide voda...Koja???
    Uglavnom, ta rupica ti služi za odvod vode i mora se čistit, inače se začepi tim nečim ljigavim. Očisti ju štapićem za uši ili onim za roštilj pa stavivatu gore i sve 5

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Annie prvotno napisa
    meni se desilo isto. Ali nakon što sam mislila d ami je riknuo frižider jer mi je bilo stalno vode na dnu. I onda meni mama objašnjava - znaš,ona rupica di ti ide voda...Koja???
    Uglavnom, ta rupica ti služi za odvod vode i mora se čistit, inače se začepi tim nečim ljigavim. Očisti ju štapićem za uši ili onim za roštilj pa stavivatu gore i sve 5
    isto i kod nas
    treba redovito vaditi onaj neki komadić plastike koji je u tj rupici (bar kod nas) i očistiti štapićem, čačkalicom ili nečim takvim

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

obične gljivice s eventualno malo plijesni...
    štapić za uši namočen s malo alkoholnog octa da sve poubija i dgodi stvaranje novih...

naravoučenije - češće čistiti

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Thanks! Stvarno je odurno! Idem ubit to!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •