-
iscjedak...
malo drugačiji nego do sada mi se upravo pojavio..u 20 sam tjednu.,
..ustala sam sa kreveta i kao da sam se malo popiškila na gačicama mi je vodenjast trag,kao da sam prolila jušnu žlicu vode..
..šta bi to moglo biti...
-
Ja imam dosta jak iscjedak, a hvala Bogu, nema, upala ni gljivica pa me ne zabrinjava. Al svejedno, možda bi najbolje bilo da pitaš doktora, on će ti najbolje znati odgovoriti!
-
i meni se iscjedak poprilično pojačao polovicom trudnoće, a kasnije još više
zna biti poprilično vodenast, ali uvijek ima i one bijelo-žućkaste sluzi
nemam nikakvih gljivica ni bakterija i dr. mi je rekla da je to normalno u trudnoći
ako te frka pitaj dr., jer nekad se dogodi da počne curiti plodna voda (nemoj se sad uspaničariti) pa možda da te pregleda za svaki slučaj
-
hvala cure na odgovorima..više se nije ponovilo..beba se miče,što me veseli,a tko zna iz kojeg razloga se to desilo.ja imam iscjedak koji je normalan i navikla sam se na njega ali ovo je bilo nešto novo i crkla sam od straha
-
Ma bez brige!!!
-
Neću da izigravam dežurnu baba-rogu, ali evo moja 2 iskustva:
35. nedelja trudnoće, ja isto primetima kao i ti. Nemam koga da pitam, ali vidim, možda bi trebalo reći lekaru. Sutradan isto tako, uveče isto.
I... ja pomislim... vodenjak. Otišla kod doc, ostavili me u bolnici i išla svaki dan na UZV da gledaju da li ima dovoljno plodove vode.
Ležala sam sve to vreme sa porodiljama. Naslušala se svega i svačega: njihovog deranja, huktanja, bebe plaču celu noć... Meni je to bilo strašno, jer sam ja tek trebala da se porodim.
Videli su da nije ništa, tj. da mi se pojačao iscedak i posle 5 dana me pustili kući.
Drugi put, 26. nedelja, mi je zaista bio pukao vodenjak s tim da je bilo oko 1 dl vode... ostatak priče definitivno nije za ovaj pdf jer je strašan.
Nadam se da se kod tebe samo pojačao iscedak!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma