marko se žalio na bol u leđima-sredina leđa kod kičme i sad je dobio temperaturu, zvali smo pedijatra veli da pratimo situaciju i da reagiramo po potrebi
ima li tko kakav savjet ?
sorry ali nisam inmala živaca tražiti po pretražniku
marko se žalio na bol u leđima-sredina leđa kod kičme i sad je dobio temperaturu, zvali smo pedijatra veli da pratimo situaciju i da reagiramo po potrebi
ima li tko kakav savjet ?
sorry ali nisam inmala živaca tražiti po pretražniku
jel šmrca?
kašljuca?
jel samo leži ili se malo igra?
pije?
pije, piški, šmrca, sad je išao na wc, niš ga nije bolilo ....
A kolika je temperatura?
37,8
Meni je vodilja njihovo ponašanje dok su pod temperaturom.
Znaći, ako su donekle dobre volje, zanima ih npr.crtić, žele da im čitam, pijuckaju polako, razgovaraju...onda i kad je visoka temperatura nemam straha, ali ako bezvoljno leže, šute,spavaju, odbijaju piti...tada jurim doktoru.
Ako se temperatura lako skida i održava paracetamolom u redu je, no ako već nakon sat vremena od davanja lijeka temperatura ponovo raste, to mi se nikako ne sviđa.
Ako povraća, žali se na bolove ili kašlje bez prestanka, obavezno idemo kod doktora.
Nemam ti neki pametni savjet, pa eto samo moje iskustvo ak ti to kak može pomoći.
izgleda da je neka viroza u djiru.
mene drma vec par dana, bol u ledjima, glavobolja i grlo me zeza, a zhabac dobio temperaturu i njega izgleda grlo muci, a mozda i glavbolja samo ne moze rec nego se lupka po glavici pa pretpostavljam da ga boli![]()
maloprije nam je susida dosla da joj mali ima iste simptome.
Samo malo ~~~~~~~~~~~ da bude bolje. MMa je slomilo, kaže bole ga sve kosti :/
spava
Prati mu temperaturu, makar da samo pipaš čelo.
Na naš pedijatrijski odjel u bolnici možeš doći uvijek, u svako doba dana i noći ali...vadit će mu krv, pregledati ga detaljno, sve će trajati dva do tri sata, ako ne otkriju uzrok mogu ga i hospitalizirati.
Javile su se cure koje opisuju iste simptome a imaju virozu..vjerojatno je i kod Marka viroza. Bez veze je mrcvariti sebe i dijete s bolnicom radi viroze koja će proći sama po sebi, ali nikad ne znaš. Budi na oprezu...
Sve što sam ti rekla vjerojatno znaš i sama, evo jedno velikoza Marka da brzo ozdravi.
uz mininalno spavanje ( moje ) evo nas....
temeprature nema, življi je ... pratimo i dalje
ljiljana hvala na savjetu![]()
Srce malomaria71 prvotno napisa
![]()
evo nas iz bolnice, jaka, jaka angina, uvz abdomena b.o.
visoka temperatura ,skidamo i tako....
velika hvala 2a i 2b na razumijevanju i mojim dragim kolegicama iz Gimnazije na podršci, a posebnokolegici N. koje me je vozila u bolnicu
( mm je s Markom već bio gore )
joj mare
glavno da je uzv ok, a anginu će srediti antibiotik
~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~~Marku
sad smo se kupali pa sam mu stavljala i luk oko vrata. iz očaja .
a možda i pomogne
~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođe.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Kao što kaže aleksandra sve će to riješiti atb i bit će mu bolje već za dva dana. Ti se drži i izdrži![]()