-
Ponovno bol u lijevoj dojci
Eto u 5 mjeseci uspješnog dojenja nešto ne valja. Zadnjih par dana javlja mi se utvrdnuće i "kvrge"u lijevoj dojci.Masiram,stavljam tople pelene,bebača stavljam što češće i izgleda da ipak ne uspijemo izdojiti do kraja.Prvi put se javilo u petak i tek nakon 12-14 sati bebač je uspio popapati sve...Bila sam presretna.Probudim se ujutro a ono
Ponovno osjećam da me steže.Ujutro je još i htio dojiti na tu stranu a sada se sav unervozi i traži drugu.
Help!Kaj da radim?Znam da se već pisalo o tome, ali nemam vremena tražiti,jer se moram masirati.
mali Roman 27.12.2004.
-
a kako izgleda bradavica? ima li ikakvih znakova zacepljenog kanalica - pristic ili tockica?
je li kvrga mozda nastača zbog loseg polozaja za spavanje u toku noci?
kakav grudnjak koristis?
jesi li probala stavljati kupus?
-
Malo sam prosurfala forumom i zapelo mi za oko "bijeli prištić".Pokušala sam ručno izdojiti i primjetila jedva primjetnu bijelu točkicu.Valjda nije sugestija.Mlijeko je krenulo van a ta "točkica" izgleda da se napuhne kod istiskivanja.
Da li da masiram i dalje i stavljam tople obloge bez obzira kaj bebač trenutno ne papa?Kada se stavljaju hladni oblozi?
Inače bradavice su OK.Položaj je jedino ležeći i bebač je na boku, jasno, okrenut prema meni.
Dojka nije bolna ,već je neugodna na jači dodir i masiranje tvrdog dijela.
-
taj pristic bi trebao nestati, ili tako da ga izvuce bebac ili da ga istisnes. ako se napuhne, stisni malo jace, mozda nestane. to je zapravo zacepljeni kanalic. i tuda mlijeko ne ide van pa je nastala kvrga.
idealno bi bilo kad bi malac to rijesio sam.
malo manje idealno je da odes pod tus, dobro istusiras tu dojku sto toplijom vodom, malo promasiras, i stisnes. olaksanje bi moglo biti trenutno
ili poslije tusiranja nek malac navali
topli oblozi su ok. najbolje prije podoja
i odmaraj se koliko je moguce
-
Hvala RODAMA što postoje
-
je li bolje? proslo?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove