Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Doziranje Lupoceta

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

eto drago mi je da si shvatila da se trebaš malo više opustiti. bit će lakše i tebi, ali i curici.
    ova kombinacija dalsya sa paracetamolom se upotrebljava samo u krajnjim slušajevima kad ne možeš držati pod kontrolom, ali po tome što ti pišeš mislim da to kod vas nije slučaj. ipak, ja ti o tome baš ne bih davala savjete jer to bi trebala pitati neku stručnu osobu, ali ne brigaj za to.
    ako daš paracetamol, iduću dozu smiješ dati najranije 4 sata nakon prve doze, ali možeš djetetu skidati temperaturu i mehaničkim metodama, dakle oblozima ili kupanjem (upute o tome potraži ovdje negdje), čak što više poželjno je na taj način skidati.
    ja temperaturu skidam na 38.5 samo ako vidim da mi je dijete klonulo i da brzo raste, inače skidam na 38.8. nekada ga pustim preko noći s 38.5 ali provjeravam pa ako počne rasti onda dam, ako pada super. znala sam nekada dati i na 38, kad je opće stanje to zahtijevalo.

voda ti je najbolja za piće i ne treba ništa drugo ni piti. super je da želi samo vodu i tankiraj ju što više, mora nadoknaditi tekućinu.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

da i to s kupanjem, probat ću baš!!! hvala ti puno!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dodatak za kupanje: obično ti je onda bitno da je čim duže u vodi.
    Meni je najlakše uzeti veliku kadicu ili ono za veš i staviti u dnevni boravak pred tv. Pustim mu crtić, jer onda znam da će duže izdržati.
    Vodu staviš toplu, možda stupanj do 2 hladniju od temperature djeteta i onda se voda sama počne hladiti dok se dijete kupa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •