-
Tvrdo tkivo na ekstremitetima
Imam pitanje...
Malecka mi je stara 4mj. prije par dana sam primjetio blago crvenilo na podlaktici( cini se kao ugriz insekta, dali pauka ili tako nesto) popraceno tvrdom podkoznom kvrgom...
Danas sam primjetio da su se takvi tvrdi "ugrusci" pojavili i na nogici,te na drugoj ruci,ali manjih gabarita...
Ici cu svakako kod pedijatra,ali ne znam dali netko ima nekakvih iskustava s takvim problemima??
-
U ovo doba godine (rano proljece) moju djecu su znali gristi neki insekti, rekla mi je ped koji ali sam zaboravila. Ovu godinu (jos) ne. Ne izgleda kao ubod komarca, fleke su vece, tvrdje i tamnije (crveno prema ljubicastom). Fleke su uglavnom lokalizirane po rukama i nogama, manje po tijelu. Svrbe ili cak bole. Ja sam ih tretirala isto kao komarce: mazala Fenistilom, sinu sam po potrebi dala sirup protiv alergije jer on inace burnije reagira na ubode.
Prvi put sam isla pedijatrici, poslije vise ne.
Nadam se da nije nista ozbiljnije.
-
Mojeg su znali izgristi mravi baš u ovo doba pred 14godinA i pred 11
-
Izgeda da nije do insekata.. Imala mi je neke gljivice na jeziku,i na kraju je ispalo da je tzv. septokoka bakterija uzrocnik tih krvrzica,ali uzorak je poslan za Zagreb... Inace,na rezultate se ceka do dva mj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma