cure baš mi je žao![]()
točno znam kako vam je.
mi smo se nakon 15-ak takvih epizoda ove godine odlučili za pulmicort i od tada nismo imali niti jedan napad.
dugo sam se borila i sama sa sobom a i sa njegovim pedijatrom i drugim liječnicima (osim onih sa srebrnjaka) zbog tog pulmicorta, ali ja više jednostavno nisam mogla dozvoliti niti da on dobiva tolike količine lijekova, a niti sam se ja više mogla nositi s tim svim.
emira ja bih ti preporučila da se javiš dr richteru na cybermed, jer ti ovdje ne može nitko reći je li taj lijek ili nije za tvoje dijete, a njemu bih svakako vjerovala.
ono što sigurno znam je da na srebrnjaku i skroz malene inhaliraju tim lijekom. moj ga je prvi puta dobio kada je bio mjesec dana stariji od tvog.
što se tiče laringitisa nama je počimao svakako od toga da nije bilo nikakvih naznaka, ali bih ja skužila promjene u boji glasa kao ti trina pa do curećeg nosa i prave promuklosti. bilo je čak i nekoliko slučajeva da smo prošli bez napada, ali vrlo rijetko.
i još jedna jako bitna napomena jedan solumedrol sadrži količinu istog lijeka kao 400 doza pulmicorta i to je ono što je kod mene prevagnula ZA pulmicort.