-
podizem.....isprepadali su me ovi postovi sa 1ve stranice,sad mi je krivo sto nisam to vidila prije,cim sam kod N. cula promuklost u glasu...
Jucer popodne sam N odvela na pregled u bolnicu radi tezeg disanja i hroptanja.
Dan prije je popodne bila promukla,nit joj je nos curio nit je kasljala,bez temperature,jednom se u noci probudila i teze disala....
Jucer nakon popodnevnog spavanja joj je bilo gore,nije imala taj kasalj ali kad bi dublje udahnula zvuk je bio grozan,kao da ima nesto u plucima....
Dr. je nakon pregleda rekla da su pluca cista,zakljucila da je to laringitis i propisala inhalaciju ventolinom i fizioloskom,idemo po 2gi put veceras opet....
Zar nije za laringitis karakteristican taj suhi kasalj? Ona ne kaslje,nego kad krene plakat isl postane joj tesko disat i zvuci kao da ima nesto u plucima pa joj smeta...
A i nitko ne spominje ventolin kao terapiju,cak citam da se on ni ne dava...
Jutros joj je bolje,nije vise promukla ali i dalje se cuje to hroptanje kad krene ˝cvilit˝,protestirat isl....nemoze se glasat visokim zvukovima npr....
Spravila sam joj caj od korjena sljeza ali nece da pije,uspjela sam joj uvalit mozda 50ml da popije...
Nos ne curi,ma nikakve znakove prehlade nema....vidim da uzroci mogu biti alergije,virusi.....stalno vrtim film s kim je bila u kontaktu ovih dana,da nije nesto skupila....
Ili je moguce da je to npr. ako je bila vani na vjetru? MM ju je vodio setat prekjucer,pretoplo ju je obukao rekao je,a dosta je puhalo vani....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma